Ελλάδα

Αυτή είναι η 47χρονη που συνελήφθη για τον απαγχονισμό του ασφαλιστή στο Μοσχάτο

Αυτή είναι η 47χρονη που συνελήφθη για τον απαγχονισμό του ασφαλιστή στο Μοσχάτο
«Προσπάθησα να τον πνίξω με κορδόνι αλλά αντιστάθηκε», φέρεται να είπε η 47χρονη κατηγορούμενη στους αστυνομικούς που την βρήκαν δίπλα στον 50χρονο στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.

Η γυναίκα που συνελήφθη εντέλει κατηγορούμενη για τον θάνατο του 50χρονου φέρεται να ρωτούσε επίμονα στη γειτονιά πού έμενε το θύμα λίγη ώρα πριν εκείνος χάσει τη ζωή του.

Σε νέο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Star φαίνεται η 47χρονη γυναίκα λίγα λεπτά πριν μπει στο διαμέρισμα του 50χρονου.

63c6e6057517f

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να σταμάτησε σε κατάστημα της γειτονιάς και ρωτούσε να μάθει την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού του.

Λίγο πριν φύγει, μάλιστα, κοντοστάθηκε και φέρεται να είπε: «Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία εγώ θα τον "φάω" τον π@@στη"».

Η 47χρονη γυναίκα φαίνεται πως είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα. Εκείνος ήταν ιδιοκτήτης ασφαλιστικής εταιρίας, δήλωνε σύμβουλος επενδύσεων και σύμφωνα με την κατηγορούμενη είχε αναλάβει να επενδύσει τα χρήματα της. Όταν εκείνη κατάλαβε ότι τα χρήματά της, περίπου 200.000 ευρώ, έγιναν «καπνός», πήγε στο σπίτι του.

Μου είπε ότι δεν υπάρχουν χρήματα και μετά ότι υπάρχουν, χωρίς να λέει πού βρίσκονται. Αυτό με εξαγρίωσε και τον χτύπησα στο κεφάλι με γυάλινο αντικείμενο. Μετά προσπάθησα να τον πνίξω με ένα κορδόνι, αλλά αυτός αντιστάθηκε. Μετά είπε "δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω. Κι εγώ του είπα "αυτοκτόνα".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναικα αλλά και συγγενικά της πρόσωπα είχαν εμπιστευθεί ένα μεγάλο ποσό στο θύμα γιατί τον γνώριζαν 10 χρόνια.

Τον ξυλοκόπησαν και τον έσωσε... η 50χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το περασμένο Σάββατο στο μαγαζί του 50χρονου πήγαν άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως είναι ότι ο άνθρωπος που τον έσωσε τότε ήταν η 47χρονη που είδε το περιστατικό και κάλεσε την αστυνομία, όπως αποκάλυψε η αστυνομική συντάκτρια του Star.

Αυτή είναι η 47χρονη που συνελήφθη

63c6e670b7ea3

63c6e6944dfe3