Ελλάδα

Θρίλερ στις Σπέτσες με τον νεκρό 44χρονο Άγγλο: Ήταν μέλος πληρώματος ιστιοφόρου - Η εντολή που δόθηκε

Θρίλερ στις Σπέτσες με τον νεκρό 44χρονο Άγγλο: Ήταν μέλος πληρώματος ιστιοφόρου - Η εντολή που δόθηκε Φωτογραφία: Eurokinissi
Η σορός του εντοπίστηκε από πλήρωμα διερχόμενου σκάφους ενώ φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του.

Σορός άνδρα βρέθηκε στην προβλήτα του παλιού λιμανιού στις Σπέτσες το πρωί της Παρασκευής 28/6.

Πρόκειται για Άγγλο ηλικίας 44 ετών και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν μέλος πληρώματος ιστιοπλοϊκού που λάμβανε μέρος στους αγώνες Regatta.

Ο άτυχος άνδρας φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί από τι προκλήθηκαν. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ο 44χρονος έφερε κακώσεις στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θανάτός του.

Η σορός του εντοπίστηκε από πλήρωμα διερχόμενου σκάφους ενώ φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του.

Τα μέλη του πληρώματος του ιστιοπλοϊκού σκάφους όπου άνηκε και ο θανών, παραμένουν στις Σπέτσες κατόπιν εντολής εισαγγελέα. Επίσης, τα μέλη του πληρώματος συνοδευτικού σκάφους διατάχθηκαν να παραμείνουν στο νησί. Συνολικά έξι άτομα επηρεάζονται από την εισαγγελική εντολή.

Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για κράτηση αλλά για απαγόρευση αναχώρησης.