Ελλάδα

Κολωνός: Εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης, συμπληρωματική απολογία της μητέρας

Κολωνός: Εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης, συμπληρωματική απολογία της μητέρας Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν στην υπόθεση καθώς και τα νέα πρόσωπα που κατονόμασε το κορίτσι.

Συμπληρωματική απολογία έδωσε σήμερα η μητέρα της 12χρονης. Πιο συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής 10/3, η μητέρα του κοριτσιού πέρασε το κατώφλι της 33ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού.

Η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης κλήθηκε για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, έχοντας στο πλευρό της, στην Ευελπίδων, τον δικηγόρο της.

Ο δικηγόρος της μητέρας αποκάλυψε ότι υπάρχει αίτημα για να καταθέσει στην ανακρίτρια και η αξιωματικός ψυχολόγος της Αστυνομίας που έλαβε τις καταθέσεις από τον ανήλικο θύμα των παιδοβιαστών.

Η πλευρά της μητέρας θεωρεί ότι μέσα από την κατάθεση της ψυχολόγου της ΕΛΑΣ θα φανεί ότι η μητέρα δεν γνώριζε τίποτα για την μαστροπεία, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Επίσης, ο δικηγόρος της μητέρας τόνισε ότι υπάρχει επιθυμία από την πλευρά της 12χρονης να βρεθεί και να συνομιλήσει με την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.