Ελλάδα

Η απεργία και η φωτιά στην Πειραιώς έχουν... «μπλοκάρει» την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

eurokinissi φωτογραφία αρχείου eurokinissi φωτογραφία αρχείου
Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κίνηση στην Αθήνα, λόγω της απεργίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με φόντο το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην Πειραιώς λόγω της διακοπής κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Ηρακλειδών με τη Γέφυρα Πουλόπουλου. Η κίνηση έχει διακοπεί από την Τροχαία, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε κτήριο στην οδό Πειραιώς 111.

Στο «κόκκινο» είναι και η λεωφόρος Κηφισού και στα δύο ρεύματα, όπως και στη λεωφόρο Αθηνών – Λαμίας, από Λένορμαν έως την Αχαρνών και από την Αττική οδό έως τα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Κίνηση παρατηρείται και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τη Βας. Σοφίας, τη λεωφόρο Κηφισίας, από την Εθνική Αντιστάσεως έως την Πανόρμου.

kinisi t

Μεγάλες καθυστερήσεις 10' υπάρχουν και στην Αττική Οδό στην έξοδο προς Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ενώ καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, έως και 10' από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Παράλληλα, καθυστερήσεις υπάρχουν στον Κηφισό, στην Πέτρου Ράλλη, στο ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη, στη Συγγρού (από Νέο Κόσμο έως τους στύλους του Ολυμπίου Διός) και στον Πειραιά.