Ελλάδα

Φωτιά στην Ηλεία: Με ακατάσχετη αιμορραγία ο πυροσβέστης - Μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο

Φωτιά στην Ηλεία: Με ακατάσχετη αιμορραγία ο πυροσβέστης - Μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο
Πολυ σοβαρή η κατάσταση της υγείας του πυροσβέστη που τραυματίστηκε στη φωτιά της Ηλείας.

Εσπευσμένα στο χειρουργείο του νοσοκομείου του Πύργου οδηγήθηκε ο άτυχος πυροσβέστης - δασοκομάντο ο οποίος τραυματίστηκε στη φωτιά της Ηλείας.

Αρμόδιες πηγές ανέφεραν στο Dnews ότι «οι γιατροί δεν πρόλαβαν να του κάνουν ούτε αξονική εξαιτίας της ακατάσχετης αιμορραγίας και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο».
Επίσης δεν υπήρχε χρόνος για διακομιδή σε άλλο νοσοκομείο.

Ανάρτηση Κικίλια

«Με ριπές ανέμων 6-7 μποφόρ, μέσα σε ελάχιστες ώρες ξέσπασαν 9 (!) διαφορετικές πυρκαγιές στο νομό Ηλείας» ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του και πρόσθεσε: «Με τεράστια και άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων όλες οι φωτιές αντιμετωπίστηκαν. Ειδικά στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Γεράκι Αμαλιάδας, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας έδωσαν σκληρή μάχη, ενώ ένας πυροσβέστης μας από την 6η Ομάδα Δασοκομάντος, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ευχαριστώ όλες τις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος για το επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν. Όσον αφορά τα αίτια των πυρκαγιών έχει επιληφθεί η ΔΑΕΕ, κλιμάκιο της οποίας ήδη έχει μεταβεί στην Ηλεία.

{https://x.com/vkikilias/status/1842245872446292390?s=46&t=OxdC3pwZ7GLXuAGxxJfpWw}

Πάντως σημειώνεται ότι το μέτωπο της φωτιάς στην δασική έκταση Πανόπουλο του δήμου Λασιώνος Hλείας τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.