Ελλάδα

Φονικό στην Αγία Τριάδα Ηλείας: Στα δικαστήρια ο 80χρονος δράστης

Φονικό στην Αγία Τριάδα Ηλείας: Στα δικαστήρια ο 80χρονος δράστης
Eνώπιων του εισαγγελέα - όπου αναμένεται να του ασκηθεί ποινική δίωξη για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου αλλά και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αδερφού του - εμφανίστηκε πριν λίγη ώρα ο 80χρονος Θ.Κ.

Ήταν λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι, όταν ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 52χρονου Π.Μ. πέρασε τη πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου της Αμαλιάδας προκειμένουν να απολογηθεί για μια ανθρωποκτονία και μια απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται πως μερικά γίδια που μπήκαν στο χωράφι του ήταν «αρκετά» για να οπλίσουν το χέρι του 80χρονου που πυροβόλησε δυο φορές εξ επαφής πισώπλατα τον άτυχο πατέρα τεσσάρων παιδιών. «Εδώ που φτάσαμε τι να σου πω; Μου έχεις κάνει τόσα πολλά… σκότωσέ με, τι να σου πω!» ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου θύματος.

Η εν ψυχρώ δολοφονία που έχει συγκλονίσει την Αγία Τριάδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι, όταν ο άτυχος 52χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ηλικίας από 12 έως 18 ετών, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 80χρονο ο οποίος του ζήτησε τον λόγο και το θύμα μετέβη στο σημείο για να εξακριβώσει αν τα ζώα του, είχαν προκαλέσει φθορές στην ιδιοκτησία του δράστη.

Με την καραμπίνα ανά χείρας, ο δράστης πήγε στο χωράφι και λογομάχησε με το θύμα ο οποίος φέρεται σε ήπιο τόνο να του είπε «τι να κάνω τώρα, δε φταίω εγώ γι’ αυτό που έγινε» και αφού προσπάθησε μαζί με τον αδελφό του να μαζέψει τα ζώα του, επιχείρησε να αποχωρήσει.

Πηγή: Patrisnews