Ελλάδα

Νέες εξελίξεις για το συμβόλαιο θανάτου στο Ψυχικό - Στη Μύκονο οι απαντήσεις

Νέες εξελίξεις για το συμβόλαιο θανάτου στο Ψυχικό - Στη Μύκονο οι απαντήσεις Φωτογραφία: EUROKINISSI
Καταθέσεις από άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις από το νησί των Ανέμων , παίρνουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας που έχουν μεταβεί στο νησί.

Ήδη σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Dnews στο μικροσκόπιο της έρευνας έχουν μπει τουλάχιστον 3 άτομα που συνδέονται με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του θύματος και που θα μπορούσαν να είχαν δώσει την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

Απαντήσεις αναζητούν οι αστυνομικοί και από το κινητό του 54χρονου τοπογράφου το οποίο έχει σταλεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών. Αναμένεται να γίνει ανάκτηση δεδομένων, μηνυμάτων και συνομιλιών ακόμα και από διαδικτυακές εφαρμογές προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το θύμα δεχόταν απειλές και από ποιους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν σταλεί για ανάλυση τόσο το έξυπνο ρολόϊ που φορούσε το θύμα όσο και οι υπολογιστές της εταιρείας αλλά και το προσωπικό laptop του 54χρονου. Ίσως εκεί να υπάρχουν αποθηκευμένα δεδομένα που ο ίδιος δε θα μοιραζόταν με τον συνέταιρο ή τους εργαζόμενους της εταιρείας και τα οποία θα μπορούσαν να «μιλήσουν».

Την ίδια στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται και για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας με τις αρχές να αναλύουν περισσότερα από 80 βίντεο. Ο επαγγελματίας εκτελεστής με τα 2 εννιάρια πιστόλια φαίνεται ότι δεν έχει αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Από την έρευνα δεν έχουν εντοπιστεί dna και αποτυπώματά του ούτε στο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο εκτέλεσε το θύμα του αλλά ούτε και στα υπολείμματα από τους 20 κάλυκες που χρησιμοποίησε στην δολοφονία.

Φορώντας γάντια τα οποία δεν έβγαλε στιγμή, περίμενε υπομονετικά το θύμα του και όταν εκείνο πλησίασε στα γραφεία της εταιρείας στο Ψυχικό, με απόλυτη ψυχραιμία τον εκτέλεσε με δύο όπλα και 20 σφαίρες χωρίς να κατέβει από τη μοτοσικλέτα του και αδιαφορώντας για τις δεκάδες κάμερες που τον κατέγραφαν.