Ελλάδα

Θρίλερ με την εξαφάνιση δημοσιογράφου στην Καβάλα: Έκλεισε το σάιτ του με τρεις λέξεις, το σημείωμα στην οικογένεια

Θρίλερ με την εξαφάνιση δημοσιογράφου στην Καβάλα: Έκλεισε το σάιτ του με τρεις λέξεις, το σημείωμα στην οικογένεια Φωτογραφία: Πρωινή
Την εξαφάνιση του Φραγκίσκου Σοφτά στην Αστυνομία έχει δηλώσει από την περασμένη Παρακευή η οικογένειά του, ενώ πλέον, μία εβδομάδα μετά, εκφράζονται πλέον φόβοι για τη ζωή του.

Μυστήριο επικρατεί με την εξαφάνιση του δημοσιογράφου και μουσικού παραγωγού Φραγκίσκου Σοφτά που αποχώρησε από την οικεία του στη Νικήσιανη την Παρασκευή 21 Ιουλίου, χωρίς από τότε να έχει δώσει σημεία ζωής.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στο Λαύριο, ενώ ο άνδρας φέρεται να έχει αφήσει σημειώματα σε συγγενείς του με την οδηγία «να μην τον αναζητήσουν». Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τις ίδιες πληροφορίες μεταφέρει και η «Πρωινή»: Μάλιστα στο αυτοκίνητο του άνδρα φέρεται να βρέθηκαν επιστολές σαν αυτές που είχε στείλει στην οικογένειά του, αλλά και η απόδειξη αγοράς μιας πλαστικής βάρκας - που για την ώρα παραμένει άγνωστο αν έχει χρησιμοποιηθεί.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, από το 2004 ο Φραγκίσκος Σοφτάς ζούσε με την οικογένειά του στη Νικήσιανη του Δήμου Παγγαίου και διατηρούσε την ιστοσελίδα paggaionet.gr.

Λίγες μέρες πριν την εξαφάνισή του, είχε «κατεβάσει» το σάιτ του, αναρτώντας τρεις μόνο λέξεις: «Ο κύκλος έκλεισε».