Ελλάδα

Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ» - Η ανάρτηση στο Instagram

Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ» - Η ανάρτηση στο Instagram
Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων προανήγγειλε ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου για τις διαρροές.

Μετά την πρώτη δήλωση που έκανε σχετικά με τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή, ο Αντώνης Ρέμος ανάρτησε δύο βίντεο στο Instagram, με τα οποία απευθύνθηκε στους θαυμαστές του.

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», τονίζει στα βίντεο ο τραγουδιστής και επισημαίνει ότι θα «ξεκαθαριστεί η κατάσταση».

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ωρών… τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση, θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση», λέει ο Αντώνης Ρέμος στο βίντεο.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…», συνεχίζει και συμπληρώνει ότι η συναυλία του που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί τους. Από εκεί και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», καταλήγει ο τραγουδιστής.

Δικηγόρος Αντώνη Ρέμου: «Ετοιμάζω μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων»

Ο Αντώνης Ρέμος «δεν έχει διαπράξει ποτέ αδίκημα φοροδιαφυγής», υπογράμμισε ο δικηγόρος του καλλιτέχνη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, προαναγγέλλοντας ότι τη Δευτέρα θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, για τις διαρροές.

«Έχει ελεγχθεί επανειλημμένα από τις φορολογικές αρχές, πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες σε ευρώ σε φόρους», συμπλήρωσε ο δικηγόρος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ενώ ανέφερε ποια είναι τα επόμενα βήματα που θα γίνουν.

«Τη Δευτέρα θα πάμε στην Εισαγγελία και θα ζητήσουμε να διενεργηθεί άμεσα προκαταρκτική εξέταση, γιατί δεν είναι κατηγορούμενος αυτή τη στιγμή, είναι ερευνώμενος. Μόλις λάβουμε τη δικογραφία και δούμε το πόρισμα, θα απαντήσουμε σε όλα και αυτή η υπόθεση θα αρχειοθετηθεί», συμπλήρωσε.

«Δεν θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση», σημείωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και σχολιάζοντας το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού συμπλήρωσε ότι του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δημοσιογράφοι γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρει η πλευρά του τραγουδιστή.

«Είναι πρωτοφανές, ανεπίτρεπτα πράγματα», τόνισε. «Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πρέπει να διερευνήσει ποιοι είναι αυτοί που δίνουν πληροφορίες, οι οποίες δεν είναι και ακριβείς», συμπλήρωσε και τόνισε ότι διαπράττει ποινικό αδίκημα όποιος διαρρέει στοιχεία.

«Τον διέσυραν λέγοντας ότι έχει φορολογική δήλωση στην πενταετία 50.000 ευρώ. Είναι ένα κατευθυνόμενο ψέμα σε βάρος του. Θα καταθέσουμε καταγγελία τη Δευτέρα ότι παραβιάστηκαν τα προσωπικά του δεδομένα για δούμε από πού προέρχονται αυτές οι διαρροές», συμπλήρωσε.