Ελλάδα

Μάστορας έκανε γυαλιά καρφιά το σπίτι που επισκεύαζε - Ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει λόγω κορονοϊού

Μάστορας έκανε γυαλιά καρφιά το σπίτι που επισκεύαζε - Ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει λόγω κορονοϊού Φωτογραφία: INTIME NEWS
Ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει επειδή νοσούσε από κορονοϊό και εκείνος τα έκανε γυαλιά καρφιά.

Η Πάρος «βράζει» για τα όσα έγιναν σε σπίτι όταν ένας τεχνίτης έγινε έξω φρενών όταν ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει επειδή νοσούσε από κορονοϊό.

Ο άντρας έκανε πως φεύγει όμως λίγο αργότερα επέστρεψε με άγριες διαθέσεις. Έκανε το διαμέρισμα γυαλιά – καρφιά και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, προκάλεσε ζημιές 50.000 ευρώ.

Το συμβάν έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες 60χρονος που διαμένει εδώ και χρόνια στο νησί, κάλεσε τεχνίτη προκειμένου ο τελευταίος να προβεί σε ορισμένες εργασίες, αναγκαίες για τη συντήρηση του σπιτιού.

Σύμφωνα με το parianostypos, όταν ο τεχνίτης έκανε γνωστό στον 60χρονο άνδρα ότι νοσεί από κορονοϊό, εκείνος του ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι αλλά ο τεχνίτης αρνήθηκε. Μετά από κλήση στην Αστυνομία και σύσταση από αστυνομικούς στον τεχνίτη να εγκαταλείψει το διαμέρισμα, τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή.

Ο τεχνίτης συνελήφθη από αστυνομικούς στο λιμάνι της Πάρου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής για να εγκαταλείψει το νησί. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία.