Ελλάδα

«Ήμουν προορισμένη να υπηρετήσω την αεροπορία πριν ακόμα γεννηθώ» -Η ανάρτηση της Εύης Ανδρεαδάκη που σκοτώθηκε στη Λιβύη

«Ήμουν προορισμένη να υπηρετήσω την αεροπορία πριν ακόμα γεννηθώ» -Η ανάρτηση της Εύης Ανδρεαδάκη που σκοτώθηκε στη Λιβύη Φωτογραφία: facebook
Η Εύη Ανδρεαδάκη που μαζί με τους τέσσερις ακόμα Έλληνες συμπληρώνουν την τραγική λίστα των νεκρών του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος στη Λιβύη, «ανατριχιάζει» σε ανάρτηση της στο Facebook όπου έγραφε το 2020 ότι «ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ».

Η ίδια λίγες ώρες πριν την πτήση της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής από την Αθήνα με προορισμό την Λιβύη, είχε μοιραστεί σε story την εμπειρία της αυτή - με τους φίλους της να της εύχονται τα καλύτερα.

Η 40χρονη πάλι σε ανάρτηση της είχε αναφερθεί και στην μεγάλη της αγάπη για την Αεροπορία που δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς ο θείος υπήρξε πιλότος:

«Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ ... Ένας μεγάλος άντρας, όπως ο αείμνηστος θείος μου, σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον "ευκλεή θάνατο" που επιλέγει…».