Ελλάδα

Τους έπιασαν με μηχανές που είχαν κλέψει, ο ένας συνελήφθη για 3η φορά μέσα σε 4 ημέρες!

Τους έπιασαν με μηχανές που είχαν κλέψει, ο ένας συνελήφθη για 3η φορά μέσα σε 4 ημέρες! Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες συνελήφθη ένας 29χρονος που κατηγορείται ότι έκλεβε μηχανάκια.

Όπως κάνει γνωστό η ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σε οικισμό στο Μενίδι δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανές που είχαν κλαπεί νωρίτερα από Λυκόβρυση και Νέο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, νωρίς το πρωί χθες (20-9-2023) σε οικισμό στο Μενίδι, 49χρονος και 29χρονος που επέβαιναν σε δύο δίκυκλα, τα οποία είχαν κλαπεί νωρίτερα από τις περιοχές Λυκόβρυση και Νέο Ηράκλειο.

Κατά τη σωματική έρευνα των ελεγχόμενων ατόμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε σακίδια που έφεραν, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων που προσφέρονται για παραβιάσεις χώρων και οχημάτων.

Ακολούθως οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πεύκης-Λυκόβρυσης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των διαδοχικών κλοπών των δικύκλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα αστυνομικών του ανωτέρω τμήματος ασφαλείας, ο 29χρονος συλλαμβάνεται για τρίτη φορά σε χρονικό διάστημα τεσσάρων ημερών για επανειλημμένες κλοπές που είχε τελέσει σε Μαρούσι και Μεταμόρφωση.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν για ομοειδή αδικήματα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.