Ελλάδα

Ο Μπέος ξεκινά να στολίζει με... χριστουγεννιάτικα τον Βόλο ενώ περιμένει νέα κακοκαιρία μετά τον Daniel

Ο Μπέος ξεκινά να στολίζει με... χριστουγεννιάτικα τον Βόλο ενώ περιμένει νέα κακοκαιρία μετά τον Daniel Φωτογραφία: INTIME SPORTS
«Είπαν ότι πάνω από 2 χρόνια θα χρειαστεί ο Βόλος να σταθεί στα πόδια του. Τι λέτε βρε γελοίοι;», σχολίασε ο Αχιλλέας Μπέος και ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα ξεκινά ο... στολισμός των Χριστουγέννων, λίγες ημέρες μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

«Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τα πιο φαντασμαγορικά Χριστούγεννα», ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βόλου, λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την πολή και τη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel. 

«Τα νερά της Μαγνησίας όσο και αν αντλούμε το νερό επιστρέφει πίσω. Πλέον τα εδάφη της Μαγνησίας και γύρω γύρω δεν μπορούν να δεχτούν ούτε μια σταγόνα νερό. Είναι τέτοια η κατάσταση και αλίμονο αν ξαναβρέξει» είπε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, λίγο πριν ενημερώσει ότι.... αρχίζει από Δευτέρα ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη.

«Για την επόμενη εβδομάδα ο δήμος Βόλου θα δίνει δωρεάν νερό κάθε μέρα μεσημέρι και απόγευμα», όπως είπε ενώ ζήτησε από τους πολίτες «να μην ακούνε κάποιους περίεργους τύπους, χαβαλές, που εκτός από φλώροι είναι και νούμερα, που δημιουργούν αναστάτωση σε κόσμο που έχει πόνο».

«Εδώ μιλάμε για μεγάλη αλητεία», είπε ο Αχιλλέας Μπέος αναφερόμενος σε δηλώσεις που έγιναν ότι το νερό στον Βόλο δεν ήταν πόσιμο και πριν την κακοκαιρία.

«Είπαν ότι πάνω από 2 χρόνια θα χρειαστεί ο Βόλος να σταθεί στα πόδια του. Τι λέτε βρε γελοίοι; Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τα πιο φαντασμαγορικά Χριστούγεννα» είπε ο Αχιλλέας Μπέος. «Ποιος σας ρώτησε; Με τι γνώσεις κοπρίτες, σπέρνετε ανησυχίες στον κόσμο; Τη Δευτέρα ξεκινάει ο στολισμός της πόλης. Νούμερα, φλώροι που σας ανέχονται κάποιοι. Αρκετά. Μην ασχολείστε. Πέστε ό,τι θέλετε μην σπέρνετε προβληματισμούς στον κόσμο γιατί έχει περάσει πολλά.

Δείτε το μετά το 11:35

{https://www.youtube.com/watch?v=igyj186vmE0}