Ελλάδα

Κλειστό το ρεύμα προς Ελευσίνα στη Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών: Ακινητοποιημένα οχήματα λόγω της κακοκαιρίας Elias

Κλειστό το ρεύμα προς Ελευσίνα στη Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών: Ακινητοποιημένα οχήματα λόγω της κακοκαιρίας Elias
Η κακοκαιρία Elias σαρώνει αυτή την ώρα διάφορες περιοχές της χώρας: Η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε κατολίσθηση στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας - Αθήνας. Άνοιξε το ένα ρεύμα

Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία Elias σε Αχαΐα και Κορινθία, όπου από το μεσημέρι σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις, αλλά και χαλάζι, με το φαινόμενο να κινείται πλέον ανατολικά.

Νωρίτερα, μάλιστα, κατολίσθηση σημειώθηκε στο Αίγιο, με αποτέλεσμα να κλείσει η Εθνική Οδός, ενώ πολλοί οδηγοί παραμένουν ακινητοποιημένοι στα οχήματά τους.

Πιο συγκεκριμένα, σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε κατολίσθηση στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας - Αθήνας, στο ύψος του Αιγίου με αποτέλεσμα να κλείσει η παλαιά, αλλά και τμήμα της νέας Ε.Ο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται πλέον στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την ώρα διακοπή κυκλοφορίας έχουμε από τα διόδια Ελαιώνα έως τον κόμβο Καλαβρύτων στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, λόγω λασπορροής από καμμένες περιοχές.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν μηχανήματα, προκειμένου να επιλύσουν το πρόβλημα, ενώ, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», όσα οχήματα βρίσκονταν στην περιοχή πέρασαν από το σημείο των λασποροών, αφού πρώτα μηχανήματα καθάρισαν μία από τις λωρίδες κυκλοφορίας.