Ελλάδα

Έπεσε ελικόπτερο στην Βόρεια Εύβοια, συγκλονιστικό βίντεο από την πτώση

Έπεσε ελικόπτερο στην Βόρεια Εύβοια, συγκλονιστικό βίντεο από την πτώση
Λίγο μετά τις 11 πμ σημειώθηκε πτώση ελικοπτέρου στην Βόρεια Εύβοια

Πτώση ελικοπτέρου πριν από λίγο στην Βόρεια Εύβοια. Σε επικοινωνία του Dnews με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό επιβεβαίωσε την πτώση ελικοπτέρου και σημείωσε πως μεταβαίνει στην περιοχή.

Οι πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr κάνουν λόγο για πτώση ελικοπτέρου στην παραλία αχλαδίου στη βόρεια Εύβοια.

Οι κάτοικοι και η αστυνομία κάνουν λόγο για περίεργη συμπεριφορά στον αέρα, δηλαδή ότι άρχισε και έπαιρνε κλίσεις μέχρι που κατέπεσε στο νερό.

Λίγη ώρα αργότερα σήμανε συνολικά συναγερμός στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης από την 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο. Ένα Super Puma απογειώθηκε, όπως επίσης έφτασαν στην συγκεκριμένη περιοχή και άνδρες του 575 Τάγματος Πεζοναυτών, που βρίσκονται στη Βόρειο Εύβοια για να βοηθήσουν τους πληγέντες από την κακοκαιρία, ώστε να πάρουν μέρος και αυτοί στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ είναι άγωστος ο λόγος που είχε πάει το ελικόπτερο στο Μαντούδι. Πρόκειται για πολιτικού τύπου ελικόπτερο και όχι για κάποιο ελικόπτερο το οποίο ανήκει στα σώματα Ασφαλείας ή στις Ένοπλες Δυνάμεις.

mantoudi383

Τέλος να αναφέρουμε πωςτΤο σήμα του ελικοπτέρου έχει χαθεί εδώ και μισή ώρα.

Η στιγμή που πέφτει το ελικόπτερο στη θάλασσα