Πολιτική

Ανάρτηση-φωτιά κατά Κασσελάκη για Αυγή - «Ας γίνεις πρώτα συνδρομητής και μετά ας δούμε αν σώζεται»

Ανάρτηση-φωτιά κατά Κασσελάκη για Αυγή - «Ας γίνεις πρώτα συνδρομητής και μετά ας δούμε αν σώζεται» Φωτογραφία: Eurokinisi
Τα τέσσερα ερωτήματα που έθεσε ο Δημήτρης Χαλαζωνίτης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, προς τον πρόεδρο του κόμματος.

Σφοδρή κριτική κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Χαλαζωνίτης, μέλος της ΚΕ του κόμματος, μετά τη συνεδρίαση του Σαββάτου (6/7).

Σχολιάζοντας με δηκτικό τόνο όσα ακούστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση από τον Στέφανο Κασσελάκη, θέλει να κάνει τη δική του «ρομαντική» όπως την χαρακτηρίζει πρόταση προς τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφερόμενος στην Αυγή και τονίζοντας πως ο ίδιος είναι συνδρομητής της εφημερίδας.

«ΕΣΥ πρόεδρε είσαι συνδρομητής στην ΑΥΓΗ;;; Το επιτελείο σου που σε συμβούλεψε να την κλείσεις είναι;; Η οικονομική επιτροπή που έφτιαξες είναι;; Όλοι αυτοί που σε «στηρίζουν» και επιτίθενται στις αναρτήσεις μου είναι;;; Να σου απαντήσω. Δεν είστε!! Ούτε καν στην ηλεκτρονική ΑΥΓΗ που η συνδρομή είναι 10€ !! Γιατί 10 χρόνια ιδρώτα στη ΑΥΓΗ τους ξέρω όλους τους συνδρομητές. Θα σου πρότεινα λοιπόν αντί να ζητάς επιτόπιες ελεημοσύνες για τα τρέχοντα έξοδα (εικοσαχίλιαρα σαν το δικό σου έχουν βγει από τις τσέπες μερικών εξ ημών ουκ ολίγες φορές. ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!) θα σου πρότεινα λοιπόν ρομαντικά και με πίστη να γραφτείτε πρώτα συνδρομητές και μετά να δούμε αν σώζεται η όχι το φύλλο» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του, θέτοντας τέσσερα ερωτήματα.

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0jJMZW7b3XhTDF6n7iX6xUEx47NxPsnWm2kLzAD5xbyKf46VF61HpeLYyudYi1v5Bl&id=100050312707194}

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Χαλαζωνίτη:

«Να είστε ρομαντικοί, να έχετε πίστη» μας παρότρυνε ο πρόεδρος Στεφανος Κ στο κλείσιμο του στην Κ.Ε. Και σε μια νύχτα ρομαντικά και παράτυπα έκλεισε την καθημερινή ΑΥΓΗ. Άκου λοιπόν μερικά ρομαντικά σύντροφε πρόεδρε. Είμαι συνδρομητής στην εφημερίδα χρόνια τώρα. Η ΣΦΑ Μάγια που προσπαθεί στην εφημερίδα να μαζεύει τις ελάχιστες συνδρομές έχει τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας και όποτε χρειάζεται παίρνει την συνδρομή μου. Η Μάγια μπορεί να πάρει κι ότι άλλο θέλει με την κάρτα μου αλλά δεν θα το κάνει ποτέ!!!! Γιατί πολυ ρομαντικά για τους καιρούς μας της έχω και μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ερώτημα: ΕΣΥ πρόεδρε είσαι συνδρομητής στην ΑΥΓΗ;;; Το επιτελείο σου που σε συμβούλεψε να την κλείσεις είναι;; Η οικονομική επιτροπή που έφτιαξες είναι;; Όλοι αυτοί που σε «στηρίζουν» και επιτίθενται στις αναρτήσεις μου είναι;;; Να σου απαντήσω. Δεν είστε!! Ούτε καν στην ηλεκτρονική ΑΥΓΗ που η συνδρομή είναι 10€ !! Γιατί 10 χρόνια ιδρώτα στη ΑΥΓΗ τους ξέρω όλους τους συνδρομητές. Θα σου πρότεινα λοιπόν αντί να ζητάς επιτόπιες ελεημοσύνες για τα τρέχοντα έξοδα ( εικοσαχίλιαρα σαν το δικό σου έχουν βγει από τις τσέπες μερικών εξ ημών ουκ ολίγες φορές. ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!) θα σου πρότεινα λοιπόν ρομαντικά και με πίστη να γραφτείτε πρώτα συνδρομητές και μετά να δούμε αν σώζεται η όχι το φύλλο.

Αυτά ΣΦΕ πρόεδρε Στέφανε Κ γιατί όπως λέει κι ένα τραγούδι: Εμάς,κύριες και κύριοι , ΕΜΑΣ, οι μύθοι κάθε Χαλιμάς ζωή μας γεμίζουν ακόμα»

Δημητρης Χαλαζωνιτης μέλος ( ακόμα και ρομαντικά) της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.