Ελλάδα

Ο Βόλος πνίγεται και ο Μπέος... βγαίνει στην τηλεόραση για να πει «φλώρο» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Ο Βόλος πνίγεται και ο Μπέος... βγαίνει στην τηλεόραση για να πει «φλώρο» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη
Δεν έχουν περάσει ούτε 20 μέρες από την κακοκαιρία Daniel που έφερε ασύλληπτες καταστροφές και νεκρούς, τώρα η κακοκαιρία Elias χτυπάει ξανά τη Θεσσαλία.

Την στιγμή λοιπόν που ο Βόλος χτυπιέται ξανά, με σπίτια να πλημμυρίζουν, ανθρώπους να χάνουν περιουσίες ξανά (μέσα σε 20 μέρες), ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ασχολείται με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Ο ίδιος Δήμαρχος, χθες το πρωί έκανε ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραφε «Μην τρομοκρατείστε», ενώ μετά από 10 ώρες έγραψε «Καθίστε σπίτια σας, ανεβείτε σε ορόφους να σωθείτε».

Η πρώτη ανάρτηση

{https://www.facebook.com/watch/?v=626372436057376}

Η δεύτερη ανάρτηση

{https://www.facebook.com/mpeosachilleas/posts/pfbid02LKcXktxZmr4b1ciJNVLYRE23nPpfX9gvx2UHjXRDJw27AyWwDMBU5jDfgeUvCjv2l}

Ο Αχιλλέας Μπέος λοιπόν, ανεβάζει βιντεάκια στο social media, για να ενημερώσει τους πολίτες τι πρέπει να κάνουν ενόψει της κακοκαιρίας Elias.

Βρίσκεται στον Βόλο, και σε χωριά της ευρύτερης περιοχής, βγαίνει στην τηλεόραση να μιλήσει, και τι κάνει; Λέει φλώρο -ξανά- τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, καθώς φαίνεται ότι θέλει να κρατήσει την «κόντρα» του στα ύψη.

Πιο συγκεκριμένα, χωρίς να του γίνει καμία απολύτως ερώτηση από την εκπομπή «Το Πρωινό» είπε προς τον Γιώργο Λιάγκα «τώρα φώναξε αυτόν τον "φλώρο" τον (Αλκίνοο) Ιωαννίδη να βοηθήσει, που είμαστε 20 ώρες το 24ώρο στον δρόμο. Πήγε να κάνει αρπαχτή και βγήκε να μας κρίνει o "φλώρος"».

Στις κλήσεις του πάνελ της εκπομπής να μην χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε ότι «το “φλώρος” δεν είναι βρισιά».

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος Βόλου είπε ακόμη «βγαίνω στην τηλεόραση και στα social media για να επικοινωνήσω με τον κόσμο, γιατί στο Δημαρχείο δεν υπάρχει ρεύμα, δεν υπάρχει ίντερνετ. Πώς να επικοινωνήσω με τον κόσμο; Με κατηγόρησαν και για αυτό».

@dnews.gr Μπέος: «Τώρα φώναξε αυτόν τον "φλώρο" τον (Αλκίνοο) Ιωαννίδη να βοηθήσει, που είμαστε 20 ώρες το 24ώρο στον δρόμο. Πήγε να κάνει αρπαχτή και βγήκε να μας κρίνει o "φλώρος"». #dnewsgr #βολος #volos #axilleasbeos #beos #μπεος #αλκινοοςιωαννιδης #κακοκαιρια #κακοκαιριαelias ♬ πρωτότυπος ήχος - Dnews.gr