Ελλάδα

Οργή Κραουνάκη για το ακραίο σχόλιο Τριανταφυλλόπουλου: «Βρήκαν την παρένθετη μητέρα»

Οργή Κραουνάκη για το ακραίο σχόλιο Τριανταφυλλόπουλου: «Βρήκαν την παρένθετη μητέρα» Φωτογραφία: Instagram
Όλα ξεκίνησαν με την κοινή φωτογραφία που έβγαλε ο Σταμάτης Κραουνάκης με τους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μπάκμπεθ μετά τα «συγχαρητήρια» για την παράσταση με τίτλο «Έρως ανίκατε μάχαν» στο Ηρώδειο.

Την οργή του για τα σχόλια στην κοινή τους φωτογραφία εκφράζει με ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Όπως γράφει, κάποιοι πήραν φωτογραφία τους από το Ηρώδειο και σχολίασαν ότι ο γνωστός τραγουδοποιός θα κάνει την παρένθετη μητέρα στο ζευγάρι, λόγω της κοιλιάς που έχει.

«Κυκλοφορεί μια φωτογραφία μας με τον Κασσελακη Και τον Τάιλερ από το Ηρώδειο με εμένα στη μέση την τράβηξε ο Θωμάς Δασκαλάκης. Την Παρασκευή αργά το βράδυ. Διαφοροι Την παραποίησαν γράφοντας ότι εγώ με την υπέροχη κοιλιά μου θα κάνω την παρένθετη μητέρα.

Οι φίλοι με παροτρύνουν να κάνω μήνυση. Προσωπικά το θεωρώ πολύ κακό γούστο και αναξιοπρεπές όσον αφορά την μητρότητα και την γυναικεία φύση. Δεν υπάρχει περίπτωση καμιά περίπτωση να ασχοληθώ περαιτέρω . Και δεν θα επιτρέψω σε τίποτα να χαλάσει το κέφι μου μετά από αυτή την Πανδαισία που έζησα Με τους φίλους μου στο Ηρώδειο».

{https://www.facebook.com/stamatis.kraounakis/posts/10231650077016467?ref=embed_post}

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο σχόλιο έγινε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος μάλιστα όταν δέχτηκε κριτική απάντησε, μεταξύ άλλων, «Α πα πα τα Κασσελάκια του Σύριζα πήραν φωτιά!».