Ελλάδα

Συμβαίνουν κι αυτά στον Δενδροπόταμο: Κάλεσαν τεχνικό στο σπίτι και... τον πυροβόλησαν στα γεννητικά όργανα

Συμβαίνουν κι αυτά στον Δενδροπόταμο: Κάλεσαν τεχνικό στο σπίτι και... τον πυροβόλησαν στα γεννητικά όργανα
Πυροβολισμοί με τραυματία το βράδυ της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση, χωρίς να δώσει τα στοιχεία της, και ανέφερε ότι σε διαμέρισμα στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, περίπου στις 23:45, άκουσε έναν άνδρα να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. αντίκρισαν έναν 29χρονο να έχει τραυματιστεί στα γεννητικά του όργανα, πιθανόν από πυροβολισμό. Αιτία φαίνεται να στάθηκε καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών (ημεδαπών) για προσωπικές διαφορές. Ο 40χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ οι αστυνομικοί σε έλεγχο στο διαμέρισμα βρήκαν τρία πιστόλια, ποσότητα κάνναβης και φιξάκια ηρωίνης.

Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο 29χρονος μετέβη στο σπίτι ως τεχνικός υπολογιστών ώστε να επισκευάσει ηλεκτρονική συσκευή του ατόμου που φέρεται να τον πυροβόλησε για προσωπικούς λόγους, καθώς ο φερόμενος δράστης θεωρούσε ότι το θύμα διατηρούσε σχέση με τη φίλη του.

Στο διαμέρισμα βρίσκονταν και δύο άτομα που είχαν μεταβεί στο σημείο για να αγοράσουν ναρκωτικές ουσίες, καθώς και τέσσερις συγγενείς του δράστη.

Τέλος, και οι επτά (τρεις άνδρες και τέσσερις γυναίκες) προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν, επίσης, δύο νεαρές γυναίκες (18 και 17 ετών) καθώς στη θέα των αστυνομικών αποπειράθηκαν να αποκρύψουν ποσότητα κοκαΐνης (η μία) και το όπλο (η άλλη) που τους είχε παραδώσει νωρίτερα ο φυσικός δράστης του επεισοδίου.