Ελλάδα

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη κηδεία του 4 μηνών βρέφους - Τα αρκουδάκια και ο σπαραγμός των γονιών

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη κηδεία του 4 μηνών βρέφους - Τα αρκουδάκια και ο σπαραγμός των γονιών
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στη κηδεία του 4 μηνών βρέφους που σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από μηχανή ενώ το είχε στην αγκαλιά ο παππούς και διέσχιζε το δρόμο στο Βόλο.

Βουβός πόνος και θρήνος απλώθηκε πάνω από την πόλη του Βόλου στο τελευταίο αντίο του 4 μηνών αγγελουδιού που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο τραγικά από τη ζωή μπροστά στα μάτια των γονιών και των παππούδων. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας έδωσαν το παρών στη κηδεία του μωρού στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο “Κούκος” θέλοντας να συμπαρασταθούν στους χαροκαμένους γονείς.

Τα αρκουδάκια και ο σπαραγμός των γονιών

Το άτυχο αγγελούδι δεν είχε προλάβει να βαπτιστεί για αυτό και η κηδεία τελέστηκε με διαφορετικό τελετουργικό. Σύμφωνα με το Newspaper.gr, διαβάστηκε μια ευχη πάνω από το μνήμα του μωρού. Στο μικρό λευκό φέρετρο δίπλα στο μωράκι ήταν τα δύο αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια ενώ οι γονείς της άφησαν και μία λούτρινη καρδιά.

Υπενθυμίζεται πως η νεκροψία έδειξε πως το άτυχο βρέφος έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι. Η Χρυσαυγή Κούση, η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 4 μηνών βρέφους έκανε λόγο για βαριά κάκωση κεφαλής, «συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος. Το βρέφος είχε μόνο ένα σημάδι στο πρόσωπό του», σημείωσε η κ. Κούση.

Στον ανακριτή ο οδηγός της μηχανής

Ο ανακριτής θα εξετάσει μια σειρά από βίντεο. Συγκεκριμένα υλικό από κάμερες ζητήθηκε από την είσοδο της οδού Ιάσονος, μέχρι και το σημείο του τροχαίου στην συμβολή με την οδό Αντωνοπούλου προκειμένου να ελεγχθεί η οδηγική συμπεριφορά του 33χρονου πριν παρασύρει με την μηχανή του τον παππού που κρατούσε στα χέρια του το μωρό. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα την Κυριακή και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, έχοντας υποστήριξη ψυχολόγου. Ήταν συντετριμμένος, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη και έδειχνε να μην αντιλαμβανόταν τι είχε συμβεί. Εξήγησε μόνο πως είδε τον 54χρονο παππού του βρέφους ξαφνικά μπροστά του και φρέναρε. «Δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στον δρόμο, εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατι ήταν στη μέση και σάστισε (ο παππούς)», φέρεται να είπε στα συγγενικά του πρόσωπα ο άνδρας, περιγράφοντας πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα του μωρό μόλις 4 μηνών. 

«Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε»: Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε μετά από παράσυρση

Ο πατέρας του τεσσάρων μηνών βρέφους μίλησε στο mega, συντετριμμένος για τα όσα συνέβησαν. «Είμαι συντετριμμένος εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Έχουμε δικηγόρο και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε».

Tο βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα προκαλεί σοκ

Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται σε αυτό η μοτοσικλέτα πέφτει με ταχύτητα πάνω στον άνδρα και το μωρό εκσφενδονίζεται στον αέρα και χτυπά με δύναμη πάνω στο κράσπεδο.