Ελλάδα

Σοκαριστικά στοιχεία για τον παιδόφιλο ιερέα: Είχε συλληφθεί για ασέλγεια και σε άλλο παιδί... αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος

Σοκαριστικά στοιχεία για τον παιδόφιλο ιερέα: Είχε συλληφθεί για ασέλγεια και σε άλλο παιδί... αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος
Σάλο έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση παιδοβιασμών - αυτή τη φορά στη Σαλαμίνα με πρωταγωνιστή έναν παλαιοημερολογίτη ιερέα: Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ασελγούσε σε βάρος ενός 12χρονου παιδιού το τελευταίο εξάμηνο.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε τη γνωριμία με τον πατέρα του παιδιού και άρχισε να ικανοποιεί μια σειρά από αρρωστημένες του φαντασιώσεις. Ήδη οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει σκληρούς δίσκους υπολογιστών που βρέθηκαν στο σπίτι του 68χρονου, ενώ σήμερα εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από την εισαγγελία Πειραιά.

«Εντός των μηνών Ιουνίου και Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος, ο οποίος τυγχάνει φίλος του πατέρα του ανήλικου, κατά την διάρκεια επισκέψεων στην οικία του προαναφερόμενου ανηλίκου και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων αυτού, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του», σημειώνει η ΕΛΑΣ.

Και αυτό συνέβαινε πάντα, όπως κατέληξαν οι αστυνομικοί, μέρες και ώρες που έλειπαν οι γονείς του μικρού. 

Είχε συλληφθεί ξανά για ασέλγεια σε 11χρονο

Ο έλεγχος στο φάκελο του ιερέα, έδειξε πως το 2018 είχε συλληφθεί για ανάλογο αδίκημα σε ένα 11χρονο αγόρι, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, με την υπόθεση σήμερα να βρίσκεται στο Εφετείο.

Ο παλαιοημερολογίτης ιερέας έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο ιερέας ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος ωστόσο όπως είπαν, από το καλοκαίρι ξεκίνησαν να ακούγονται έντονα οι φήμες για εκείνον.

Η κ. Χαρά, γειτόνισσα του κατηγορούμενου μιλώντας στο LIVE NEWS είπε πως το καλοκαίρι ήταν που σοκαρίστηκαν από αυτά που έμαθαν:

«Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Από το καλοκαίρι αρχίσαμε να έχουμε αμφιβολίες. Από το καλοκαίρι οι παθόντες ξεκίνησαν να μιλούν, περιγράφοντας μας κάποια γεγονότα. Οι περισσότεροι όμως, δεν έχουμε να του καταλογίσουμε κάτι. Εγώ δεν είδα τίποτα μεμπτό αν και τα κουτσομπολιά έδιναν και έπαιρναν».