Ελλάδα

Το «ευχαριστώ» της μητέρας της Έμμας σε όλους όσους τους στήριξαν για να αποδοθεί δικαιοσύνη

Το «ευχαριστώ» της μητέρας της Έμμας σε όλους όσους τους στήριξαν για να αποδοθεί δικαιοσύνη
Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας της 21χρονης Έμμας, που ευχαριστεί με ένα video όσους στήριξαν την οικογένεια στο αγώνα να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο οδηγός που την παρέσυρε και την σκότωσε.

Με ένα συγκινητικό video που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook η μητέρα της 21χρονης Έμμας, Κέλλυ Καμπάκη, ευχαριστεί πολίτες και δημοσιογράφους που όλο αυτό το διάστημα βρέθηκαν δίπλα στην οικογένεια και την στήριξαν με κάθε τρόπο.

Το video αποτυπώνει ξέγνοιαστες χαρούμενες στιγμές της αδικοχαμένης φοιτήτριας, που έσβησε στην άσφαλτο. Στιγμιότυπα και αναμνήσεις τότε που η 20χρονη διασκέδαζε και γελούσε και τίποτα δεν προμήνυε το σκληρό και άδικο θάνατό της λυγίζουν όποιον τα δει.

Η συγκινητική ανάρτηση και το καθηλωτικό video, δημοσιεύτηκε λίγα 24ωρα μετά και από την απόφαση του δικαστηρίου κατά την οποία ο 27χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα, κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16,5 ετών, χωρίς αναστολή.

«Όχι 16 .. ούτε 116 δε θα ηταν αρκετά!!! Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την Εμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες ή με αναστολή .. απλά σιωπή Ευχαριστούμε όλους εσάς τους απλούς πολίτες που γίνατε η δύναμη μας, τους δημοσιογράφους που γίνατε η φωνή μας… χωρίς τη στήριξη σας δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα!» έγραψε χαρακτηριστικά η κα. Καμπάκη.