Ελλάδα

Λαμία: Θρήνος στην άσφαλτο - 44χρονος πολύτεκνος γιατρός σκοτώθηκε σε τροχαίο με αγροτικό

Λαμία: Θρήνος στην άσφαλτο - 44χρονος πολύτεκνος γιατρός σκοτώθηκε σε τροχαίο με αγροτικό
Ο 44χρονος «εκσφεντονίστηκε» πολλά μέτρα μακριά μετά τη σύγκρουση και βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου.

Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι, σήμερα Πέμπτη, στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, λίγο μετά τον «Ριζάκο», με θύμα έναν 44χρονο μοτοσικλετιστή και πολύτεκνο πατέρα. Ο άτυχος 44χρονος πατέρας 4 παιδιών και γιατρός του Νοσοκομείου Λαμίας, σκοτώθηκε επί τόπου μετά από σύγκρουση με αγροτικό όχημα.

troxaio thmhxani0001 1024x768 01559

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το μοιραίο αγροτικό, με οδηγό έναν 84χρονο, βγήκε από παράδρομο - χωματόδρομο και θέλησε να περάσει απέναντι με κατεύθυνση προς Δομοκό, την ώρα που κινούνταν από Δομοκό προς Λαμία ο άτυχος γιατρός.

troxaio thmhxani0009 1024x768 37f42

Η μηχανή με οδηγό 47χρονο χειρουργό, που μόλις είχε ολοκληρώσει τη βάρδια του στο Νοσοκομείο Λαμίας, έπεσε με δύναμη πάνω στο αγροτικό. Ο γιατρός «απογειώθηκε» και περνώντας πάνω από το αγροτικό έπεσε στο οδόστρωμα πολλά μέτρα μακριά. Αν και φορούσε κράνος η σύγκρουση, αλλά και η πτώση, ήταν τόσο σφοδρή που έχασε τη ζωή του. Τραυματίας είναι και ο ηλικίας 84 ετών, οδηγός του αγροτικού.

Στο ίδιο σημείο έχουν σκοτωθεί άλλοι δύο

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 3 τελευταία χρόνια είναι το τρίτο δυστύχημα που γίνεται ακριβώς στο ίδιο το σημείο, με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και την ίδια αιτία, δηλαδή την προσπάθεια αυτοκινήτων να διασχίσουν κάθετα τον δρόμο Λαμίας-Δομοκού. Και στις τρεις περιπτώσεις τα θύματα ήταν δικυκλιστές νεαρής ηλικίας.