Ελλάδα

Γυνακοκτονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης - Είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της

Γυνακοκτονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης - Είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Εξελίξεις στην γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, καθώς η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 71χρονο σύντροφο της που θεωρείται βασικό ύποπτος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 71χρονος, είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας από την Σαλαμίνα.

Φέρεται να είχε διαφύγει από την Σαλαμίνα αμέσως μετά τη δολοφονία της, μάλιστα χρησιμοποιώντας το όχημά της, καθώς η αστυνομία τον εντόπισε στο Κερατσίνι.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έψαχνες περιοχές όπου έχει γνωστούς ο 71χρονος και συγκεκριμένα«χτένιζε» το Κερατσίνι και το Περιστέρι. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι παράτησε και το κινητό του.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Ο δράστης έφτασε σήμερα έξω από το σπίτι της μητέρας της 43χρονης στα Αμπελάκια - όπου το θύμα είχε βρει καταφύγιο - και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία έπειτα από σύντομο διαπληκτισμό την πυροβόλησε έξω από την πόρτα του σπιτιού και συγκεκριμένα από το κομμάτι της πόρτας που είχε τζάμι.

Σημειώνεται πως αν και στο κινητό της τηλέφωνο οι αστυνομικοί μετά τη μήνυση που υπέβαλε η 43χρονη είχαν τοποθετήσει panic button, όπως προκύπτει - σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης - δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει.