Ελλάδα

Κηδεία Νίκου Φλωρινιώτη: Θρήνος στο τελευταίο αντίο, όλα ήταν στα λευκά σαν γάμος

Κηδεία Νίκου Φλωρινιώτη: Θρήνος στο τελευταίο αντίο, όλα ήταν στα λευκά σαν γάμος
Τραγικές φιγούρες η μητέρα του, Μάχη και τα αδέλφια του, Αννούλα και Σάββας, συνόδευσαν το λευκό φέρετρο με τον αγαπημένο τους με πομπή από το σπίτι ως τον Ιερό Ναό.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτης θλίψης τελέστηκε η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη στον στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά. Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. 

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του, Μάχη και η αδερφή του, Αννούλα, οι οποίες έφτασαν στην εκκλησία υποβασταζόμενες.  Σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ο αδερφός τους , Σάββας.

Η οικογένεια συνόδευσε με πομπή με τα πόδια μέχρι την εκκλησία, τη σορό του αγαπημένου τους μέσα στο λευκό φέρετρο έχοντας συμπαραστάτες φίλους, συγγενείς και γείτονες. Η σορός του Νίκου Φλωρινιώτη τάφηκε στο Κοιμητήριο Σχιστού, δίπλα στο μνήμα του αείμνηστου πατέρα τους.

«Η εξόδιος ακολουθία ήταν σαν γάμος, όλα ήταν λευκά»

Επιθυμία της οικογένειας ήταν η κηδεία του πολυαγαπημένου του Νίκου να θυμίζει γάμο για αυτό και το χρώμα που κυριαρχούσε ήταν το λευκό. Τις λεπτομέρειες της κηδείας αποκάλυψε το πρωί στην εκπομπή «Super Κατερίνα»  ο Ανδρέας Γιασεμής, ο άνθρωπος που έχει εξουσιοδοτήσει η οικογένεια για να αναλάβει την κηδεία του 39χρονου τραγουδιστή.

«Είναι όλα έτοιμα, όπως θα επιθυμούσε και ο ίδιος να είναι. Μετά το κοιμητήριο ήρθαμε εδώ με την Αννούλα και κάτσαμε ως αργά το βράδυ για να βγάλουμε αυτό το αποτέλεσμα. Η τελετή θα είναι σαν ένας γάμος, όλα λευκά. Μια ασημένια νεκροφόρα με λευκό φέρετρο όλα στολισμένα. Όλοι οι άνθρωποι που θα παρευρεθούν στον χώρο θα είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά, όπως πρέπει για έναν άγγελο» αποκάλυψε.