Ελλάδα

Σήμερα η απολογία του 16χρονου πατροκτόνου από τα Καλύβια: «Του είχα πολλά μαζεμένα και αποφάσισα να βάλω ένα τέλος»

Σήμερα η απολογία του 16χρονου πατροκτόνου από τα Καλύβια: «Του είχα πολλά μαζεμένα και αποφάσισα να βάλω ένα τέλος» Φωτογραφία: intime
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή Ανηλίκων για να απολογηθεί, ο 16χρονος που την περασμένη Πέμπτη μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του στα Καλύβια Αττικής.

Ο ανήλικος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς, όταν αυτοί έφτασαν στο σπίτι του στα Καλύβια μετά τη δολοφονία του 71χρονου, ότι αγανάκτησε λόγω της συμπεριφοράς του πατέρα του.

Πρόσθεσε πως δεν άντεξε και έφτασε στο σημείο να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 16χρονος υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του με τη μητέρα τους είχαν υποστεί για πολλά χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από τον πατέρα του.

Αναφέρουν επίσης, πως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η μητέρα του 16χρονου μαζί με τον 19χρονο αδελφό του είχαν αναγκαστεί να φύγουν από το σπίτι. Κάτι που σκόπευε να κάνει και 16χρονος μετά την ενηλικίωσή του.

Τα πρώτα λόγια του 16χρονου πατροκτόνου στους αστυνομικούς ήταν: «Νωρίτερα είχα πάει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με τη μητέρα μου και τον μεγαλύτερο αδελφό μου. Μας πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και άρχισε να μας βρίζει χωρίς λόγο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Του είχα πολλά μαζεμένα και αποφάσισα να βάλω τέλος σε αυτό το δράμα που ζούσαμε».