Ελλάδα

Χαμός στη νύχτα των φαναριών: Λαμπάδιασε σκάφος - Επικός Μπέος «Ρε μην χαλάτε την γιορτή»

Χαμός στη νύχτα των φαναριών: Λαμπάδιασε σκάφος - Επικός Μπέος «Ρε μην χαλάτε την γιορτή»
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τη βραδιά με τα φαναράκια στον Βόλο ξέσπασε φωτιά όταν ένα από αυτά κατέληξε πάνω σε σκάφος.

Η θεαματική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Βόλου για τη Νύχτα με τα Φαναράκια στιγματίστηκε από τη φωτιά που ξέσπασε σε σκάφος που ήταν δεμένο στο λιμάνι της πόλης. Όλα κυλούσαν ομαλά σε μια εκδήλωση που πραγματικά ενθουσίασε το κοινό όλων των ηλικιών μέχρι τη στιγμή που ένα από τα ιπτάμενα φαναράκια  «προσγειώθηκε» στο σκάφος, το οποίο λαμπάδιασε και υπέστη σοβαρές ζημιές. Πανικόβλητος ο κόσμος ενημέρωνε για τη φωτιά ενώ στο σημείο άμεσα  έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Η στιγμή που το σκάφος λαμπαδιάζει 

@jimgolfr #mpeos #volos #fotia #dimarxara ? #dimarxosvolou #beos ♬ πρωτότυπος ήχος - Jim

Επική αντίδραση Μπέου:  «Ρε μην χαλάτε την γιορτή, καλά είμαστε. Ας το έπαιρνε»

Την ώρα που το σκάφος είχε παραδοθεί στις φλόγες ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος έκανε σχόλια από μικροφώνου ζητώντας από το κοινό να μην αποχωρήσει και να συνεχιστεί κανονικά η εκδήλωση καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Ρε μην χαλάτε την γιορτή, καλά είμαστε. Ας το έπαιρνε. Του είπε κανείς να το αφήσει εκεί; Γιορτάζουμε σήμερα. Γιορτάζει όλος ο Βόλος. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, υγεία».