Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στην Κεφαλονιά: Αυτός είναι ο 25χρονος που μαχαίρωσε τον 73χρονο

Άγριο έγκλημα στην Κεφαλονιά: Αυτός είναι ο 25χρονος που μαχαίρωσε τον 73χρονο Φωτογραφία: balkanweb
Αλβανικά ΜΜΕ έδωσαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 25χρονου δράστη, Αλβανικής καταγωγής, που μαχαίρωσε δέκα φορές τον 73χρονο στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με τις Αλβανικές Αρχές, πρόκειται για τον 25χρονο Klodian Sahaj, ο οποίος συνοδευόταν από έναν 15χρονο συμπατριώτη του.

Ο 25χρονος, είχε μπει στο διαμέρισμα του 73χρονου για να τον ληστέψει το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Κεφαλονιάς.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 73χρονος

Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται πολύ κρίσιμη.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των 2 δραστών, οι οποίοι μετά από επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, σε περιοχή της Κεφαλονιάς.

Το χρονικό

Οι δύο Αλβανοί έσπασαν αρχικά το τζάμι του σπιτιού του ηλικιωμένου στην Αγία Ευφημία, όπου μπήκε ο 25χρονος και ο 18χρονος Jordan Bejaj φύλαγε «τσίλιες».

Όταν ο 73χρονος μπήκε στο σπίτι του, ο 25χρονος Αλβανός του επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας τον περίπου 10 φορές στο στομάχι και στον ώμο. Στη συνέχεια οι δύο ληστές έφυγαν.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.