Ελλάδα

Συνελήφθη 16χρονος για ληστεία σε λεωφορείο στα Βριλήσσια

Συνελήφθη 16χρονος για ληστεία σε λεωφορείο στα Βριλήσσια Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του 16χρονου στα Βριλήσσια διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ασυνόδευτο ανήλικος ο οποίος διαμένει σε δομή φιλοξενίας.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 16χρονος στα Βριλήσσια που κατηγορείται για ληστεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της Τρίτης, ο 16χρονος, μαζί με 2 συνεργούς της, προσέγγισε μία γυναίκα μέσα σε αστικό λεωφορείο στην περιοχή των Βριλησσίων και τράβηξε βίαια την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Βριλησσίων που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για την ληστεία, προέβησαν σε στοχευμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών. Εντόπισαν τον 16χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων.

Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του για την αναζήτηση συγγενικών προσώπων του, διαπιστώθηκε ότι είναι ασυνόδευτος ανήλικος ο οποίος διαμένει σε δομή φιλοξενίας και ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι για την εποπτεία του. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η αλυσίδα η οποία επιστράφηκε στη ιδιοκτήτριά του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των 2 συνεργών του συνεχίζεται.

NETWORK