Ελλάδα

Χανιά: «Πες στη μητέρα ότι έχω κλεφτεί με έναν άνδρα», το τελευταίο μήνυμα πριν την εξαφάνιση

Χανιά: «Πες στη μητέρα ότι έχω κλεφτεί με έναν άνδρα», το τελευταίο μήνυμα πριν την εξαφάνιση
Σε συναγερμό οι Αρχές στα Χανιά για την εξαφάνιση της 22χρονης Παλόμα Ζερελλάρι, η οποία έφυγε από το σπίτι της στα Χανιά στις 12/12 και μία ημέρα αργότερα φέρεται να έστειλε μήνυμα σε γειτόνισσα ότι κλέφτηκε με έναν άνδρα.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, αυτό το μήνυμα φέρεται να έστειλε η 22χρονη (δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 12 Δεκεμβρίου), με τις αρχές να εξετάζουν με πολύ προσοχή την υπόθεση της εξαφάνισης της.

«Πες στη μητέρα ότι έχω κλεφτεί με έναν άνδρα» αναγράφεται στο μήνυμα, χωρίς να εξηγεί με ποιον, που βρίσκεται και χωρίς να ενδιαφερθεί να ρωτήσει πως είναι το 2 ετών παιδί της, που έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της.

Σύμφωνα μάλιστα με τη μητέρα της, η 22χρονη δεν έχει πάρει προσωπικά της αντικείμενα από το σπίτι της.

{https://twitter.com/hamogelo/status/1744693717229805824}

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και το «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξέδωσε missing alert.

Η 22χρονη έχει ύψος 1.65 μ., έχει κανονικό βάρος, πυρόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πολύχρωμο πουκάμισο και ροζ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

NETWORK