Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση στον Νέο Κόσμο

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση στον Νέο Κόσμο
Με ένας πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Lexus διέφυγαν οι δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Νέο Κόσμο: Το όχημα βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο στο Δαφνί.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας καταγράφεται η στιγμή που οι δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης του 44χρονου Βαγέλλη Ζαμπούνη διαφεύγουν από το σημείο της επίθεσης με πολυτελές τζιπ.

Η ώρα είναι επτά λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, ενώ όπως φαίνεται στα καρέ ένας πεζός - στον ήχο των πυροβολισμών που έχουν προηγηθεί - τρέχει θέλοντας να απομακρυνθεί.

Λίγες στιγμές νωρίτερα, οι δράστες - πυροβολώντας πιθανότατα με δύο όπλα - είχαν αφήσει νεκρό τον 44χρονο μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού.

Το τζιπ των εκτελεστών στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν 3 άτομα, σταμάτησε μπροστά από το πρατήριο υγρών καυσίμων με τους δράστες να «γάζωνουν» με περισσότερες από 80 σφαίρες τον 44χρονο που επιχείρησε να μπει στο αυτοκίνητο του όταν όμως ήταν ήδη αργά.

Σημειώνεται πως αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος ήταν ένας οδηγός ταξί, που βρισκόταν στο πρατήριο υγρών καυσίμων και εξετάζεται από τις αρχές. Η αστυνομία συγκεντρώνει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τόσο την στιγμή της επίθεσης, όσο και τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά το μαφιόζικο χτύπημα.

Πηγή: ΕΡΤ