Ελλάδα

Μεσολόγγι: «Λύνεται» σιγά σιγά η γλώσσα του κρεοπώλη - Σήμερα η συμπληρωματική κατάθεση

Μεσολόγγι: «Λύνεται» σιγά σιγά η γλώσσα του κρεοπώλη - Σήμερα η συμπληρωματική κατάθεση Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Ο κρεοπώλης, για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, παραμένει υπό κράτηση σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στον Κορυδαλλό. Οι αρχές διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα, εξετάζοντας διάφορα ενδεχόμενα, όπως αρχαιοκαπηλία, κυνήγι θησαυρού, αλλά και τοκογλυφία, προκειμένου να διαλευκάνουν τα κίνητρα και τις συνθήκες του εγκλήματος.

Σήμερα, στις 24 Ιανουαρίου, ο κρεοπώλης πρόκειται να επιστρέψει στο Μεσολόγγι για να παραστεί ενώπιον του ανακριτή και να παράσχει συμπληρωματική κατάθεση.

Η δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, που συνέβη τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι, απ' οτι όλα δείχνουν ήταν σχεδιασμένη με πολύ προσοχή.

Χθες, ο κρεοπώλης μεταφέρθηκε στο Μεταγωγών, ενώ προετοιμαζόταν για τη μετάβαση στο φυλακιστήριο του Κορυδαλλού. Στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με το Mega, θα παραμείνει σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, απομονωμένος από τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Υπόκειται σε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή του με οποιονδήποτε συγκρατούμενο.

Όλα τα πιθανά σενάρια βρίσκονται υπό εξέταση από τις αρχές.

Ο Μπάμπης, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να προσπαθούσε να αποφύγει τις σφαίρες του όπλου του δράστη.

Ο κρεοπώλης, προφανώς, χρησιμοποίησε φυσίγγια που συνηθίζονται στο κυνήγι αγριογούρουνων, γνωστά ως κοινόβολα.

Από τα πρώτα στοιχεία, επισημαίνεται επίσης ότι η σορός του Μπάμπη φέρει πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα. 

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, από αρχαιοκαπηλία, κυνήγι θησαυρού αλλά και τοκογλυφία.

Χθες στην εκπομπή του Mega ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που δρα στην περιοχή και μάλιστα στο παρελθόν είχε και δύο νεκρούς. «Αν συμμετείχε και ο ίδιος στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας καταλαβαίνετε ότι εκεί κάπου χάλασε το παιχνίδι στη μοιρασιά με αποτέλεσμα να τον βγάλουν από τη μέση» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατερινόπουλος.