Ελλάδα

Εκτέλεση στο Ψυχικό: «Ήταν αναμενόμενο ότι θα τον σκοτώσουν» - Η δράση του στη Μύκονο

Εκτέλεση στο Ψυχικό: «Ήταν αναμενόμενο ότι θα τον σκοτώσουν» - Η δράση του στη Μύκονο
Η εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου σήμερα το πρωί στο Ψυχικό πάγωσε το πανελλήνιο.

Την άκρη του νήματος ψάχνει η Ελληνική Αστυνομία, μετά την μαφιόζικη εκτέλεση 54χρονου τοπογράφου με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στη Μύκονο, μέσα σε αυτοκίνητο του, σήμερα το πρωί στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 54χρονο θύμα  είχε δεχτεί επιθέσεις κατά το παρελθόν στη Μύκονο χωρίς να το έχει καταγγείλει στις Αρχές, παρά μόνο τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από άγνωστα άτομα σε βάρος του στην Αθήνα.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 08:20 στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος δράστης, που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκίνητου στο οποίο επέβαινε ο 54χρονος τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το επαγγελματικό προφίλ του θύματος και η κίνηση που άλλαξε τα πάντα στη ζωή του 

Το 54χρονο θύμα ήταν γνωστός στα ελληνικά νησιά, όπως την Ίο, την Σέριφο, την Πάρο και την Αντίπαρο. Έκανε τοπογραφικές μελέτες κι άλλες δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών. Τα πιο πετυχημένα deals φαίνεται να τα έκλεινε στη Μύκονο.

«Ήταν αναμενόμενο ότι θα τον σκοτώσουν - Άρχισε ν' ασχολείται με το Real Estate»

«Για όσους γνώριζαν το θύμα κι ιδίως τις συναναστροφές του και την δράση του τα τελευταία χρόνια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Φαινόταν μια αλλαγή στην συμπεριφορά του, η οποία ήταν ριζική. Όλοι τον γνωρίσαμε ίσως σαν τον καλύτερο τοπογράφο με πάρα πολλές γνώσεις. Είχε αναλάβει να χαρτογραφήσει για το κτηματολόγιο Μυκόνου όλο το νησί. Πέρα από αυτό ήξερε με τελειότητα την νομοθεσία και ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος που βοηθούσε τους πάντες» αποκάλυψε στο MEGA ο δικηγόρος του Στέλιος Γκαρίπης. 

Κατόπιν ο δικηγόρος μίλησε για μια μεταβολή που συνέβη στην ζωή του 54χρονου τοπογράφου και που όπως είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος «του άλλαξε την ζωή». «Για καλή ή κακή του τύχη ένα γεγονός ήταν αυτό που του άλλαξε την ζωή. Δηλαδή μια αλλαγή στην κατάσταση ενός φιλικού του προσώπου. Γνωρίζουν όλοι ότι άρχισε μετά από κάποιο χρονικό σημείο να αναπτύσσει κάποιες άλλες δραστηριότητες. Ασχολείτο με το real estate, με αγοραπωλησίες και επέκτεινε τις δραστηριότητές του σε άλλα νησιά».