Ελλάδα

Κερατσίνι: «Αν την είχε βιάσει, θα ήμουν φυλακή τώρα» λέει η μητέρα της ανήλικης για τον παππού

Κερατσίνι: «Αν την είχε βιάσει, θα ήμουν φυλακή τώρα» λέει η μητέρα της ανήλικης για τον παππού
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση στο Κερατσίνι και την σύλληψη ενός 78χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του από την ηλικία των 9 ετών μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της.

Το 9χρονο (τότε) κορίτσι κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια, όμως πριν ένα χρόνο αποφάσισε να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο.

Παρά το ότι αυτό το πρόσωπο δεν ανήκει στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον, η συζήτηση αυτή «έφτασε» στη μητέρα, τον πατέρα και τη γιαγιά του κοριτσιού.

Η μητέρα, για όλα όσα υποστηρίζει ότι περνούσε στα χέρια του παππού της η κόρη της, φαίνεται να συνδέει και να ερμηνεύει κάποιες συμπεριφορές της ανήλικης κόρης της, όπως το ότι διαπίστωνε την άρνηση του παιδιού στο να περάσει τις διακοπές μαζί με τον παππού της στο χωριό.

Όμως, η ίδια υποστηρίζει πως δεν έχει υπάρξει βιασμός.

«Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων.

Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί πήγε να το... χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή».