Ελλάδα

Κορινθία: Εισαγγελική παρέμβαση για τα παιδιά της οικογένειας που ζει σε λαγούμι

Κορινθία: Εισαγγελική παρέμβαση για τα παιδιά της οικογένειας που ζει σε λαγούμι
Εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να απομακρυνθούν τα τέσσρα παιδιά της οικογένειας που εντοπίστηκε να ζει σε λαγούμι στην Κορινθία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, τα μέλη της οικογένειας αυτής στην Κορινθία δηλώνουν «Ρωμιοί Παλαιοχριστιανοί που αρνούνται την τεχνολογική πρόοδο», δεν έχουν καμία σχέση με τον αστικό τρόπο ζωής και πιστεύουν στην εναλλακτική ιατρική, στους εναλλακτικούς τρόπους ενέργειας και τροφής.

Πριν από λίγες ημέρες, τέσσερα μέλη της οικογένειας συνελήφθησαν για εμπρησμό αγροτικού αυτοκινήτου. Κυνηγός υπέβαλε μήνυση κατά του πατέρα της οικογένειας για επίθεση. Είχε προηγηθεί άγριος τσακωμός στον οποίο χρησιμοποιήθηκε και όπλο χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας με τη συμβολή ΕΚΑΜ από την Αθήνα έφθασαν στο σημείο για να δουν τι έχει συμβεί. Δέχθηκαν επίθεση από την οικογένεια με ξύλα και όπλα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού. Στο σπίτι – λαγούμι βρέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, 102 σφαίρες κυνηγετικού όπλου, επτά αυτοσχέδια τόξα, 20 βέλη, τέσσερα μαχαίρια, ένα αυτοσχέδιο πολεμικό τυφέκιο και ένα τσεκούρι.