Ελλάδα

Εν εξάλλω μετά από ερωτικό καυγά: Έριξε στη θάλασσα το αυτοκίνητο για να την εκδικηθεί

Εν εξάλλω μετά από ερωτικό καυγά: Έριξε στη θάλασσα το αυτοκίνητο για να την εκδικηθεί Φωτογραφία: Eurokinissi ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Νεαρό ζευγάρι τσακώθηκε κι εκείνος αποπειράθηκε να την χτυπήσει, ακολούθως πήρε το αυτοκίνητό της και το έριξε στη θάλασσα για να την εκδικηθεί

Για να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του πήρε το αυτοκίνητό της, αποπειράθηκε να τη χτυπήσει με αυτό και στη συνέχεια το έριξε στη θάλασσα. 

Το περιστατικό που διαδραματίστηκε χθες στο Ηράκλειο, το κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα στην αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 29χρονου. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο 29χρονος και η 28χρονη πρώην σύντροφοι καβγάδισαν στο σπίτι στο οποίο συγκατοικούν μαζί με το παιδί που έχουν αποκτήσει, ακολούθως της άρπαξε το κλειδί του αυτοκινήτου από την τσάντα της και, αφού επιβιβάστηκε σε αυτό, αποπειράθηκε να την χτυπήσει και αφού δεν τα κατάφερε το οδήγησε και το έριξε στη θάλασσα, στην περιοχή της Παντάνασσας, του δήμου Μαλεβιζίου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο τοπικός Λιμενικός Σταθμός και ακολούθησε η διαδικασία ανάσυρσης του οχήματος από το νερό. Ο 29χρονος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είναι η δεύτερη φορά που η 28χρονη τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.

Την προανάκριση διενεργεί το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου.