Ελλάδα

Η τροπική παραλία που θα απολαύσεις απίθανες βουτιές 80 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Η τροπική παραλία που θα απολαύσεις απίθανες βουτιές 80 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας Φωτογραφία: YOUTUBE/ GREECE WITH MY CAMERA
Η παραλία Ζωηρέζα στο Λουτράκι θα σας ανταμείψει με απίθανες βουτιές σε τιρκουάζ νερά και ένα σκηνικό βγαλμένο από τροπικό νησί!

Επειδή οι παραλίες της χώρας μας είναι πολλές μας αρέσει να αναδεικνύουμε θαλάσσιους προορισμούς για όσους αγαπούν το μπάνιο σε πεντακάθαρα νερά μακριά από πολύβουες ακτές που δεν επικερατεί το αδιαχώρητο.

Μια από τις παραλίες που σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα είναι και η Ζωηρέζα στο Λουτράκι σε απόσταση μόλις 80 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας. Μια επιλογή που θα σας εντυπωσιάσει αρκεί βέβαια να καταφέρετε να προσεγγίσετε λόγω της απαιτητικής διαδρομής που οδηγεί σε αυτήν.

Όσοι όμως το τολμήσετε θα επιβραβευτείτε και με το παραπάνω!

Φτάνοντας στην Ζωηρέζα θα απολαύσετε μια τροπική παραλία με τιρκουάζ νερά και τα πεύκα να ακουμπάνε την θάλασσα. Αν δεν σας αρέσει η ψιλή άμμος, η επιλογή της παραλίας αυτής είναι ένα ακόμη κίνητρο καθώς εκεί θα βρείτε βότσαλα και χοντρή άμμο.

Μάλιστα για όσους αγαπούν την περιπέτεια και τη ζωή στην φύση, η Ζωηρέζα είναι μια από τις τοπ επιλογές για τους λάτρεις του ελεύθερου κάμπινγκ. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική θαλασσινή απόδραση σε πρασινογάλαζα νερά, την σχεδόν μόνιμη απουσία κύματος, και την απόμερη αμμουδιά

{https://www.youtube.com/watch?v=jd8ENxl-sig&list=UULPMrYQ84PFsL2uSUeu7abH2Q&index=15}