Ελλάδα

Αγία Βαρβάρα: Απίστευτες αποκαλύψεις από την πεθερά για το φονικό, «Θα τον σκότωνε ο εγγονός μου σε λίγα χρόνια»

Αγία Βαρβάρα: Απίστευτες αποκαλύψεις από την πεθερά για το φονικό, «Θα τον σκότωνε ο εγγονός μου σε λίγα χρόνια»
Διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν στην Αγία Βαρβάρα δίνει η προφυλακισμένη πεθερά του δολοφονημένου γιατρού.

Σύμφωνα με το MEGA, στην κατάθεσή της η ηλικιωμένη ανέφερε πως ο 57χρονος γιατρός ήταν «Χίτλερ» και αν δεν τον σκότωσε ο σύζυγός της θα το έκανε ο εγγονός της!

«Παππού σε παρακαλώ βοήθησέ μας, γιατί θα τον σκοτώσω εγώ» φέρεται να είπε ο ανήλικος στον παππού του, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της ηλικιωμένης, η οποία έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της συνέργειας στη δολοφονία καθώς φώναζε «ρίξτου, ρίξτου» στον σύζυγό της.

Η τραγική μαρτυρία για το φονικό, άκουσε τη μητέρα της να προτρέπει «ρίξτου, ρίξτου»

Όπως αποκάλυψε η τραγική κόρη του μακελάρη και σύζυγος του θύματος, την στιγμή που τον πυροβολούσε ο πατέρας της, μιλούσε με τον άντρα της στο τηλέφωνο.

Ειδικότερα, μιλώντας το TLIVE την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου για τη δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο γιατρός μιλούσε στο τηλέφωνο με την γυναίκα του, τη στιγμή που ο πατέρας της σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε. Ενώ μάλιστα μιλούσαν, φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να λέει στην κόρη της «πού πας με τον ψυχάκια;».

Μάλιστα, όπως η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία, λίγα λεπτά αργότερα φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να φωνάζει «ρίξτου, ρίξτου». Συνεπώς, η μαρτυρία της κόρης οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας της και πεθεράς του θύματος.

Τι πυροδότησε τη δολοφονία Ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον πεθερό και τον γαμπρό ήταν αυτό που φέρεται να «όπλισε» το χέρι του 69χρονου δράστη στο φονικό στην Αγία Βαρβάρα, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2024.

Η φράση του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα «μη μιλάς σε πεθαμένους» φαίνεται πως ήταν αυτή που εξόργισε τον 69χρονο δράστη και πεθερό του και τον έφτασε μέχρι το φονικό. «Η κόρη χαιρέτισε τους παππούδες και ο πατέρας γύρισε και της είπε μη μιλάς σε πεθαμένους. Ο δράστης γύρισε και του είπε με ειρωνεία, μη μιλάς σε πεθαμένους; Τώρα θα δεις.

Φεύγοντας ο γιατρός με την κόρη για να πάν εκεί που ήταν μπήκε μέσα και πήρε την καραμπίνα», είπε αυτόπτης μάρτυρας. Με τρεις πυροβολισμούς αφαίρεσε τη ζωή του γαμπρού του Αμέσως μετά τον θανάσιμο τραυματισμό, με τρεις πυροβολισμούς, ο πεθερός με την καραμπίνα στο χέρ,ι φωνάζοντας «είμαι παλικάρι πάω να παραδοθώ» κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα. Το μεσημέρι της Κυριακής, συνελήφθη και η σύζυγος του δράστη. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως υπάρχει μια κατάθεση που την «καίει».

Σύμφωνα με την κατάθεση που περιγράφουμε και παραπάνω, η γυναίκα άκουσε την μητέρα της που φώναζε από το θυροτηλέφωνο «ρίξτου, ρίξτου».