Life

Ένταση Τζίμα με Πρετεντέρη στο δελτίο ειδήσεων: «Δεν σε νοιάζει εσένα, νοιάζει εμάς όμως»

Ένταση Τζίμα με Πρετεντέρη στο δελτίο ειδήσεων: «Δεν σε νοιάζει εσένα, νοιάζει εμάς όμως»
Έξαλλη η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Ένταση επικράτησε στον αέρα του «Mega» με την Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη να ανεβάζουν τους τόνους κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων. Αφορμή του καβγά μεταξύ της παρουσιάστριας και του δημοσιογράφου ήταν μια διόρθωση που θέλησε να κάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης σε όσα ακούστηκαν προηγουμένως στο ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όταν ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Πρετεντέρης πήρε τον λόγο και υπογράμμισε χαρακτηριστικά τα εξής. «Λοιπόν, για να διορθώσουμε δυο πράγματα που ειπώθηκαν. Το πρώτο είναι ότι, δεν θυμάμαι ποιος στο ρεπορτάζ, επικαλέστηκε το παράδειγμα του Βίλλυ Μπραντ ως δημάρχου του Βερολίνου. Να εξηγήσουμε ότι ο Βίλλυ Μπραντ ήταν επιτυχημένος δήμαρχος του Βερολίνου σε ένα διαφορετικό εντελώς πολιτικό σύστημα και έγινε υποψήφιος καγκελάριος και μετά καγκελάριος όταν τελείωσε η θητεία του από δήμαρχος Βερολίνου. Δεν ήταν δήμαρχος και ταυτόχρονα υποψήφιος καγκελάριος».

«Καλά, πάντως αυτό δεν είναι διόρθωση προς το ρεπορτάζ του MEGA γιατί αυτό είναι το παράδειγμα που δίνει η πλευρά του κ. Δούκα» απάντησε σε έντονο ύφος η Ράνια Τζίμα.

Αμέσως, ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον δημοσιογράφο.

Ρ.Τ.: Ναι, εγώ όμως το ξεχωρίζω από ποιον έρχεται αυτό. Δεν το λέμε εμείς αυτό.

Β.Μ: Μα συγνώμη, ήταν υποψήφιος ενόσω ήταν δήμαρχος. Το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Ήταν υποψήφιος για καγκελάριος, πήγε σε ανώτερο ακόμη επίπεδο ενώ ήταν δήμαρχος. Τελείωνε μεν η θητεία του αλλά ήταν ακόμα δήμαρχος.

Ρ.Τ.: Ε, αυτό προσπαθώ τόση ώρα να πω.

Γ.Π.: Ωραία, αλλά δεν με νοιάζει ποιος το είπε.

Ρ.Τ.: Όχι, έχει σημασία βρε Γιάννη μου. Δεν σε νοιάζει εσένα, νοιάζει εμάς όμως που δουλεύουμε εδώ. Γιατί δεν μπορούμε να λέμε ότι διορθώνουμε κάτι που λέμε ότι το έχουμε πει εμείς ενώ το έχει πει κάποιος άλλος.

Γ.Π.: Μα δεν με νοιάζει ποιος το είπε.