Ελλάδα

Ο Θεοδωρόπουλος παραιτείται από την υπεράσπιση του 34χρονου στο Άργος

Ο Θεοδωρόπουλος παραιτείται από την υπεράσπιση του 34χρονου στο Άργος Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος που χτύπησε τη σύζυγό του με ατμοσίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, μέσα στο σπίτι τους στο Άργος.

Ωστόσο ο συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου, ο κύριος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ανακοίνωσε σήμερα on air στην εκπομπή του Ant1, ότι παρατείται από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Παραιτούμαι από την υπεράσπιση του 34χρονου. Πράγματα που διάβασα στη δικογραφία με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση».

Δήλωσε επίσης ότι ο 34χρονος ήταν και παλιός χρήστης ουσιών.

Μάλιστα κλείνοντας τόνισε πως τα χειρότερα εγκλήματα έχουν γίνει στο βωμό του υπερβάλλοντα ζήλου και της υπερβάλλουσας αγάπης.

Το χρονικό του συμβάντος

Ένας 34χρονος χτύπησε την 32χρονη σύζυγό του σε διάφορα σημεία του σώματός της με σίδερο ατμού, ενώ την περιέλουσε με χλωρίνη.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τριπόλεως προκειμένου να της παρασχεθεί η απαραίτητη φροντίδα και να υποβλήθεί σε εξετάσεις.

Η σοκαριστική μαρτυρία της Ελένης για όσα έζησε από τον 34χρονο

Η 32χρονη γυναίκα που βρίσκεται σε πολύ άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκει το κουράγιο να περιγράψει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την άγρια νύχτα που βίωσε: «Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει: "Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα"… Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου.

Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε… Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη… Μου έλεγε “Κοίτα πώς είσαι ποιος θα σε πάρει"».

Την πήγε στο νοσοκομείο της Τρίπολης

Ο εφιάλτης της Ελένης δε σταμάτησε εκεί και όπως περιέγραψε στο Star, ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα: «Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “Θα σε σκοτώσω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε».

Στη συνέχεια, με τον φόβο πως η γυναίκα του θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο, όχι όμως στο Άργος, αλλά στην Τρίπολη για να μην γίνει γνωστό το τι είχε κάνει. «Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. “Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα σου έδωσα. Το έκανα από αγάπη”, έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει», ανέφερε το θύμα.

«Να σαπίσει στη φυλακή»

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην τον ξαναδώ. Να μην πλησιάσει τα παιδιά μου… Βλέπω εικόνες, πετάγομαι στον ύπνο μου… Και μαζί του όταν κοιμόμουν πεταγόμουν», περιέγραψε το θύμα.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του δράστη υποστήρίζε ότι ήταν εν βρασμώ. «Συγνώμη, έχω μετανιώσει. Συγχώρεσέ με, γύρνα πίσω Ελένη, θέλω τα παιδιά μου», λέει μέσα από τη φυλακή.