Ελλάδα

Απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι: «Με άρπαξε από τα μαλλιά και μου έλεγε μπες μέσα γιατί θα σε μαχαιρώσω»

Απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι: «Με άρπαξε από τα μαλλιά και μου έλεγε μπες μέσα γιατί θα σε μαχαιρώσω» Φωτογραφία: intime
Τρόμος για 16χρονη στο Χαϊδάρι, όταν 22χρονος προσπάθησε να την απαγάγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 22χρονος επιτέθηκε στο κορίτσι καθώς εκείνο γύριζε σπίτι του.

Επιχείρησε να τη βάλει με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του, αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να το πράξει.

«Εκείνη είχε πάει μέχρι τη φίλη της. Ξαφνικά, την επιτέθηκε τραβώντας την από τα μαλλιά, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει για να τη βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του. Προσπάθησε να κλείσει το στόμα της με το χέρι του για να μη φωνάξει», δήλωσε συγκλονισμένη η μητέρα της 16χρονης στον τηλεοπτικό σταθμό Star, περιγράφοντας την τρομακτική εμπειρία της κόρης της.

Η μητέρα του κοριτσιού πρόσθεσε ότι ο 22χρονος απείλησε την κόρη της ότι θα τη μαχαιρώσει «αν δεν κρατήσει σιωπή».

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της 16χρονης και σπεύδοντας στο σημείο, τη βοήθησαν. «Κοιμόμασταν όταν ακούσαμε κάποιες κραυγές και έπειτα τον θόρυβο ενός αυτοκινήτου να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα. Οι φωνές της κοπέλας ήταν τόσο έντονες που ήταν φανερό ότι ήταν σε κίνδυνο», ανέφερε ένας μάρτυρας.

Η μητέρα της 16χρονης και ένας γείτονας βγήκαν στο δρόμο πανικόβλητοι και κατάφεραν να σημειώσουν την πινακίδα του αυτοκινήτου του 22χρονου. Η κίνησή τους οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη του δράστη.

Σύμφωνα με τον Alpha, αποκαλύφθηκε πως ο 22χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για πορνογραφία ανηλίκων και τού έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο πατέρας του 22χρονου μίλησε στο Star, και αρνήθηκε την εμπλοκή του γιου του στην υπόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά «Εμένα με ενδιαφέρει με τη δικαιοσύνη να αποδειχτεί η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα που να ισχύει απ’ ότι αναφέρεται. Αυτό έχω να σας πω και από εκεί και πέρα θα τα αναλάβει όλα η δικαιοσύνη».