Ελλάδα

Χαϊδάρι: Τι λέει η 16χρονη για την απόπειρα αρπαγής από τον 22χρονο

Χαϊδάρι: Τι λέει η 16χρονη για την απόπειρα αρπαγής από τον 22χρονο Φωτογραφία: pexels
Η ανήλικη περιέγραψε την απόπειρα αρπαγής από 22χρονο στο Χαϊδάρι. Την απείλησε πως θα τη μαχαιρώσει.

Τις στιγμές αγωνίας, που βίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής (3/3) στο Χαϊδάρι, όταν ένας 22χρονος προσπάθησε να την αρπάξει, περιέγραψε η ανήλικη, συγκλονίζοντας για τη βιαιότητα του περιστατικού.

«Μού τράβηξε πρώτα το κεφάλι, και μετά τα σκουλαρήκια έπεσαν. Δεν ξέρω πώς, δεν καταλάβαινα τι γινόταν εκείνη την ώρα» είπε, μεταξύ άλλων, η ανήλικη στο Χαϊδάρι, την ώρα που ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

«Τον κλώτσησα δύο φορές και με άφησε να φύγω. Μου είπε να σταματήσω να φωνάζω, γιατί θα με μαχαιρώσει» συνέχισε η ανήλικη, συμπληρώνοντας πως μόλις άκουσε τη φωνή της η μητέρα της, έσπευσε να του φωτογραφίσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

Όλα όσα είπε η 16χρονη για την απόπειρα αρπαγής

«Ήταν άρρωστη η φίλη μου και ήθελε να της πάω ένα φάρμακο, μένουμε πολύ κοντά. Βγήκα με τις παντόφλες να πάω να της το δώσω, συναντηθήκαμε στ αμισά και της το έδωσα. Όπως πήγαινα να φύγω, τον είδα και μου επιτέθηκε, με άρπαξε» ανέφερε.

«Προσπαθούσε να με πάει στο αυτοκίνητ΄του. Μού τράβηξε πρώτα το κεφάλι, και μετά τα σκουλαρήκια έπεσαν. Δεν ξέρω πώς, δεν καταλάβαινα τι γινόταν εκείνη την ώρα» διευκρίνισε.

«Τον κλώτσησα δύο φορές και με άφησε να φύγω. Μου είπε να σταματήσω να φωνάζω, γιατί θα με μαχαιρώσει. Ακούω τον γείτονα να φωνάζει, τι συνέβη και πάω εκεί και την ίδια στιγμή που μπαίνω στο σπίτι του γείτονα, έρχεται η μαμά μου και έγραψε τις πινακίδες. Δεν τον είχα δει ποτέ, πρώτη φορά τον είδα» τόνισε.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 22χρονος

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα καθώς και απαγόρευση να προσεγγίζει τη γειτονιά της 16χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο σπίτι του στην Ελευσίνα, από διασκέδαση, χάθηκε στους δρόμους του Χαϊδαρίου και ζήτησε βοήθεια από την 16χρονη που βρήκε στο δρόμο.

Φέρεται μάλιστα να υποστήριξε ότι «δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν. Όλα συνέβησαν στις 06.30 τα ξημερώματα, όταν με το αμάξι προσπαθούσα να βρω τον κεντρικό δρόμο και να γυρίσω στο σπίτι μου. Ρώτησα τη 16χρονη για να μου δείξει το δρόμο και αυτή το παρεξήγησε και με έβρισε χυδαία. Για αυτό και της έριξα ένα χαστούκι, κάτι που μετανιώνω. Όμως δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν, όπως φαίνεται και στην ιατροδικαστική εξέταση».

Η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη η ανήλικη καταγγέλουσα, φέρεται να εντοπίζει «μικροεκδορά» και «ασήμαντη σωματική βλάβη διαθλώντος αμβλέος οργάνου».

Πριν την απολογία του 22χρονου, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, ο πατέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για πορνογραφία.