Ελλάδα

Τα Lidl γιορτάζουν 25 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα και χαρίζουν 250.000 ευρώ μετρητά

Sponsored Content Sponsored Content
Τα Lidl γιορτάζουν 25 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα και χαρίζουν 250.000 ευρώ μετρητά
Ο σούπερ επετειακός διαγωνισμός Lidl Plus μοιράζει συνολικά 250.000€ μετρητά σε 125 τυχερούς από εσάς!

Τα γενέθλια έχουν για τον καθένα μια ιδιαίτερη σημασία. Από τις 365 ημέρες του χρόνου, υπάρχει μια ημέρα που μένει αξέχαστη και την περιμένετε πώς και πώς, για να την γιορτάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους.

Στα Lidl, τα φετινά γενέθλια είναι ξεχωριστά γιατί κλείνουν 25 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, και φυσικά το γιορτάζουν μαζί σας, κερνώντας… 250.000€ μετρητά σε 125 τυχερούς από εσάς!

Πώς; Είναι απλό! Από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και έως και την Κυριακή 7 Απριλίου, κάνοντας τα ψώνια σας με το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus, σκανάρετε τη ψηφιακή σας κάρτα στο ταμείο και αποκτάτε μια συμμετοχή για κάθε 25€ αγορών σας. Στέλνοντας τη συμμετοχή σας μέσω της εφαρμογής, μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε 2.000€ μετρητά κάθε εβδομάδα! Γιορτάστε και εσείς μαζί με τα Lidl τα 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας τους στην Ελλάδα και γίνετε ένας από τους τυχερούς!

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις στο lidlplus.gr.

Κατεβάστε εύκολα και γρήγορα την εφαρμογή Lidl Plus!

Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς και μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερη απλότητα στη χρήση, αλλά και περισσότερη εξοικονόμηση! Τώρα βρίσκετε περισσότερες καθημερινές προσφορές, ώστε να αποταμιεύετε ακόμα περισσότερα χρήματα κάθε εβδομάδα! Οι καθημερινές προσφορές δεν χρειάζονται ενεργοποίηση, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει όσες φορές επιθυμείτε.

Μη χάνετε χρόνο! Κατεβάστε το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον επετειακό διαγωνισμό!