Ελλάδα

Πώς έχασε τη ζωή του ο TikToker Tzane, η στιγμή που διασώστες ανασύρουν τη σορό του

Πώς έχασε τη ζωή του ο TikToker Tzane, η στιγμή που διασώστες ανασύρουν τη σορό του
Θλίψη για το θάνατο του Tik Toker, Tzane , ο οποίος έχασε τη ζωή του στην Ιταλία, όπου βρισκόταν σε ταξίδι μαζί με τους φίλους του.

Ο θάνατός του σύμφωνα με πληροφορίες ωφείλεται σε πτώση από μπαλκόνι το οποίο δεν είχε κάγκελα στην περιοχή Roghudi Vecchio της Ιταλίας.

Ο 23χρονος Tzane, σύμφωνα με το Rai News, βρισκόταν μαζί με φίλους του σε διακοπές στην ελληνόφωνη περιοχή Reggino, όταν αποφάσισαν να επισκεφθούν το ερειπωμένο «χωριό-φάντασμα» Roghudi Vecchio.

Η παρέα των φίλων, σύμφωνα με το δημοσίευμα μπήκε σε ένα παλιό ερειπωμένο σπίτι που σήμερα χρησιμοποιείται ως αποθήκη οικοδομικών υλικών.

Μόλις μπήκαν μέσα, ο νεαρός Tzane φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι όπου παραπάτησε και έπεσε σε μια πλαγιά βάθους 40 μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, αλλά οι Αρχές κατάφεραν μόλις χθες το πρωί να ανασύρουν τη σορό του 23χρονου από τη χαράδρα, καθώς η περιοχή είναι δύσβατη και είναι δύσκολη η πρόσβαση ελικοπτέρου.

{https://youtu.be/_zNVZ_rs4JI?si=bJM1WoFY0tZKsdiC}

Η πρόσβαση στο Roghudi Vecchio έχει απαγορευτεί επίσημα από το 1973, μετά από δύο πλημμύρες - οι οποίες προκάλεσαν την εκκένωση ολόκληρου του χωριού. Παρ' όλα αυτά, αναφέρει το Rai, κάποιοι επιλέγουν να κάνουν πεζοπορία στην περιοχή.

Η σορός του νεαρού άνδρα, που ανασύρθηκε από το πλήρωμα του ελικοπτέρου της Πυροσβεστικής, μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο λιμάνι του Saline Joniche και ανατέθηκε στις τοπικές αρχές» αναφέρει το δημοσίευμα.

{https://youtu.be/SuguVhwivnI?si=GHxc2MJd-t2lzaC0}