Ελλάδα

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι διάλογοι με τις ανήλικες που «καίνε» την 25χρονη «εγκέφαλο»

Σπύρος Λεβιδιώτης Σπύρος Λεβιδιώτης
Κύκλωμα μαστροπείας: Οι διάλογοι με τις ανήλικες που «καίνε» την 25χρονη «εγκέφαλο» Φωτογραφία: PIXABAY
Η 25χρονη που φέρεται ως το πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση μαστροπείας των ανήλικων κοριτσιών ήταν εκείνη που κανόνιζε τα ραντεβού με πελάτες και κρατούσε μέρος από τα χρήματα. 50 ή 100 ευρώ ανάλογα με το ποσό που λάμβαναν.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των «πελατών» που συνευρίσκονταν ερωτικά με τις ανήλικες. Συνολικά κατηγορούνται δέκα άτομα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί έξι. θεωρείται μια κοπέλα 25 ετών, που διαμένει στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με τις αρχές, η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος  «ψάρευε»  πελάτες για τα ανήλικα κορίτσια και μάλιστα σε πολλά ραντεβού τα συνόδευε. Επίσης, έξι άτομα έχουν ταυτοποιηθεί για ερωτικές συνευρέσεις με τα ανήλικα κορίτσια.

Στα μηνύματα που αντάλλασσε με τις ανήλικες φαίνεται πώς μοίραζε τα χρήματα, τις καθοδηγούσε και τις ανάγκαζε να εκδίδονται έναντι χρηματικής αμοιβής. Σε κάποιες από τις συνομιλίες μία από τις ανήλικες, της ζητούσε το λόγο για τα χρήματα που κρατούσε.

«Να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα, είναι άδικο»

25ΧΡΟΝΗ: Πάρε 150 εσύ. 150 η Ν…. Πες της.

ΑΝΗΛΙΚΗ: Ρε φίλε κι εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα ρε μ….. είναι άδικο.

25ΧΡΟΝΗ: Σου απάντησε η Ν….

ΑΝΗΛΙΚΗ: Αν είναι πάω με άλλους. Κανονίζω και με ζητάνε.

25ΧΡΟΝΗ: Εντάξει. Ναι. Έχετε όμως γονείς, φαΐ κλπ. Εγώ δεν το κάνω και το ξέρεις. Εδώ δεν το κάνω με αυτόν που θέλω. Ναι σε σπίτι ζω, αλλά δεν με ταΐζουν εδώ.

ΑΝΗΛΙΚΗ: Εντάξει. Ναι. Κανόνισε και πες μου πόσα η κάθε μία.

25ΧΡΟΝΗ: Σας αγαπώ και το ξέρεις, αλλά τώρα που χώρισα ειδικά ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα.

Σε άλλη συνομιλία φέρεται να προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν είχε άλλους οικονομικούς πόρους ώστε να ζήσει.

ΑΝΗΛΙΚΗ: Τα μισά. Εσύ μ…. βγάζεις 100 έτσι.

25ΧΡΟΝΗ: Εγώ δεν έχω κι ούτε κάνω. Αν έκανα κι εγώ στ’ α…. μου αλλά ξέρεις ότι δεν έχω κανένα να μου δίνει λεφτά. Αν είχα γονείς, οκ. Στα α…. μου.

ΑΝΗΛΙΚΗ: Ναι απλά αν είναι να μείνω με 50 και η Ν…. και να έχεις εσύ 100.

25ΧΡΟΝΗ: Εγώ με αυτά τρώω και αν δεν έχω κι αυτά δεν τρώω καν μ…… να το ξέρεις.

Η ανήλικη πάντως βλέποντας ότι η κατάσταση στην οποία είχε εμπλακεί γινόταν όλο και πιο δύσκολη εξέφρασε σε μία φίλη της τους προβληματισμούς της.

ΑΝΗΛΙΚΗ: Ανησυχώ. Δε θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία. Η 25χρονη φταίει για όλα. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο με τον 52χρονο και δες που καταντήσαμε.