Ελλάδα

Ξυλοδαρμός δημοσιογράφου: Ο καβγάς στην ΕΡΤ και τα μηνύματα της πρώην στην νυν σύντροφο να προσέχει

Ξυλοδαρμός δημοσιογράφου: Ο καβγάς στην ΕΡΤ και τα μηνύματα της πρώην στην νυν σύντροφο να προσέχει Φωτογραφία: EUROKINISSI
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την δράση του δημοσιογράφου που όπως φαίνεται δεν έδειρε για πρώτη φορά την επίσης δημοσιογράφο σύντροφό του.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που χθες καταγγέλθηκε για ενδοοικογενειακή βία από την επίσης δημοσιογράφο σύντροφό του καθώς εκείνη έπεσε άγριου ξυλοδαρμού στα χέρια του.

Η νεαρή δημοσιογράφος τον κατήγγειλε στην υπηρεσία αντιμετώπισης περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας προσκομίζοντας και σχετικά χαρτιά από νοσοκομείο που πιστοποιούσαν τα τραύματά της. Μάλιστα, η δημοσιογράφος κατόπιν του ξυλοδαρμού της δέχθηκε και να εγκαταστήσει την εφαρμογή «κουμπί πανικού».

Ο άγνωστος καβγάς στην ΕΡΤ και η αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό 

Ο καταγγελλόμενος ξυλοδαρμός έγινε το βράδυ της Κυριακής. Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της ΕΛ.ΑΣ., η δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της τη χαστούκισε, την έσπρωξε και την τράβηξε από τα μαλλιά.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δημοσιογράφος, εδώ και έναν χρόνο είχε ερωτική σχέση με το θύμα. Και οι δύο εργάζονταν στην ΕΡΤ, στο ίδιο τμήμα και σε διπλανά γραφεία ενώ όπως ανέφεραν ένας άγριος καβγάς μεταξύ των δύο είχε συμβεί προ καιρού και μάλιστα εντός του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι δυο δημοσιογράφοι που ήταν σε σχέση μεταξύ τους είχαν έναν έντονο καβγά με φωνές και ένταση στις  στις τουαλέτες. Τότε όμως, τόσο το θύμα, όσο και ο θύτης είπαν ότι είχαν έναν διαπληκτισμό και δεν υπήρξε χειροδικία. Ωστόσο χθες, η δημοσιογράφος είπε στους αστυνομικούς ότι και τότε, ο φερόμενος ως δράστης την είχε χτυπήσει στις τουαλέτες.

Η πρώην σύζυγος είχε προειδοποιεί την νυν για τυχόν χειροδικία 

Παράλληλα, η δημοσιογράφος θύμα του χθεσινού ξυλοδαρμού φέρεται να προσκόμισε μηνύματα που της είχε στείλει στο κινητό της τηλέφωνο η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου, στα οποία υπάρχουν ενδείξεις και για τη δική της κακοποίηση, με την γυναίκα να την προειδοποιεί ότι θα πάθει τα ίδια. Χθες κατέθεσε κι εκείνη στην αστυνομία και φέρεται να κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον δημοσιογράφο πολλές φορές, ενώ προσκόμισε και αποδεικτικά στοιχεία. Πάντως, όπως μετέδωσε η εκπομπή, ο δημοσιογράφος τη Δευτέρα, πριν προχωρήσει στην καταγγελία η σύντροφός του, την καλούσε επανειλημμένως στο τηλέφωνο και της έστελνε μηνύματα για να τα ξαναβρούν, ενώ αιφνιδιάστηκε όταν είδε τους αστυνομικούς που πήγαν για να τον συλλάβουν.

Δικάζεται ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ, «δεν φταίει μόνο ένας σε κάθε τσακωμό» λέει ο δικηγόρος του

Στον δημοσιογράφο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή στη δικογραφία περιλαμβάνονται καταγγελιες και για προγενέστερες πραξεις βίας τόσο από την εν διαστάσει σύζυγό του, όσο και από τη νυν σύντροφό του, από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας δόθηκε εντολή για διενέργεια ποινικής προκαταρκτικης ερευνας από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής Βίας. Ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωση της η ΕΡΤ, έκανε γνωστό ότι έθεσε σε παύση τη σύμβαση του: «Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του

Σύμφωνα με τον συνήγορο του κ. Αλεξανδρόπουλο η ποινική δίωξη που του έχει ασκηθεί προφορικά αφορά την απειλή σωματικής βίας το οποίο είναι πλημμέλημα. «Δεν υπάρχει καμία καταγγελία στην αστυνομία» ισχυρίζεται ο Δικηγορος υπογραμμίζοντας ότι ναι μεν την έχει απωθήσει, αλλα κατά τον εντολέα του, τον είχε προκαλέσει νωρίτερα. «Σε έναν καβγά ποτέ δεν φταίει ένας» είπε ο κ. Αλεξανδροπουλος, ενώ απαντώντας στο ερώτημα εάν της έχει προκαλέσει κάταγμα στην γνάθο απάντησε αρνητικά. Επίσης ο εντολέας του ισχυρίζεται ότι τον χτύπησε και η σύντροφος του.

{https://www.youtube.com/watch?v=wf14M4uZsGY}