Ελλάδα

Περίεργα παιχνίδια της μοίρας σε γυμνάσιο στην Άνοιξη: Μετά την συμπλοκή, νεκρή αιφνιδίως η διευθύντρια

Περίεργα παιχνίδια της μοίρας σε γυμνάσιο στην Άνοιξη: Μετά την συμπλοκή, νεκρή αιφνιδίως η διευθύντρια
Αναστάτωση και θλίψη σε Γυμνάσιο της Άνοιξης: Μετά τη συμπλοκή μαθητών που έστειλε έναν 13χρονο στο νοσοκομείο, μαθητές και καθηγητές αποχαιρετούν τη διευθύντρια του σχολείου

Λίγες ημέρες μετά τη συμπλοκή μεταξύ μαθητών στο ίδιο σχολείο, η διευθύντρια του Γυμνασίου έχασε τη ζωή της.

Όπως αναφέρει το edionysos.gr, η γυναίκα είχε υποβληθεί πρόσφατα σε προγραμματισμένη εγχείρηση και ανάρρωνε στο σπίτι της, ενώ τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη.

Όσο για την συμπλοκή, σημειώθηκε την Τετάρτη κι όλα άρχισαν όταν το ένα παιδί έφτυσε το άλλο και το δεύτερο, ως αντίδραση, το σήκωσε ψηλά με τα χέρια του και το έσπρωξε.

Ο 13χρονος δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς.

Το αντίο του Συλλόγου γονέων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Άνοιξης με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετά τη διευθύντρια Αθηνά Μπελέρη. Η αιφνίδια απώλειά της έχει συγκλονίσει καθηγητές, γονείς και μαθητές. Η Αθηνά Μπελέρη, ιδιαίτερα αγαπητή στους μαθητές, στάθηκε πολύτιμος σύμμαχος σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της σχολικής ζωής του Γυμνασίου Άνοιξης αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που διαπνέονταν πάντα από αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τα παιδιά. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid08J5aFGesQ9fmsSZhsc49Kz7DjAns4d8v5w6drdq9kSq8AKceQtm5QtiRkxRg5QJwl&id=100063705515449}