Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Χάος στο κέντρο της Αθήνας, μποτιλιάρισμα στο Κηφισό

Eurokinissi Eurokinissi
Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής ενώ χάος επικρατεί σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, στις εθνικές οδούς και την Αττική οδό.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, αυξημένη κίνηση υπάρχει στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη στο ύψος της Καισαριανής, στη άνοδο και την κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας τμηματικά από Κατεχάκη ως λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην άνοδο της Συγγρού από Λαγουμιτζή, στην Ποσειδώνος από Αλίμου ως Καραϊσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά από Άγιο Κοσμά ως λεωφόρο Καλαμακίου στη Βάρης -Κορωπίου στο Κορωπί και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος της λεωφόρου Κηφισίας και από Κηφισιά μέχρι Γέρακα, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Κίνηση υπάρχει επίσης στην Πέτρου Ράλλη, βασιλίσσης Σοφίας (άνοδος και κάθοδος), Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, βασιλίσσης Αμαλίας, Φιλελλήνων και Μιχαλακοπούλου.

Στην κάθοδο του Κηφισού, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από την Κηφισίας και φτάνει μέχρι την Νέα Ιωνία, ενώ συνεχίζει μέχρι και του Ρέντη ενώ στην άνοδο υπάρχει κίνηση από του Ρέντη μέχρι το Αιγάλεω και από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου στην στην είσοδο και την έξοδο στο ύψος του Ασπροπύργου αλλά και στην Αθηνών- Λαμίας στην είσοδο αλλά και την έξοδο στον κόμβο Καλυφτάκη έως την Αχαρνών.

{https://twitter.com/aodostraffic/status/1773728824867393807}

{https://twitter.com/aodostraffic/status/1773724299469238740}