Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πήγαινε για ερωτικό μασάζ μαζί με την 9χρονη κόρη του

Θεσσαλονίκη: Πήγαινε για ερωτικό μασάζ μαζί με την 9χρονη κόρη του Φωτογραφία: PEXELS Photo by Tima Miroshnichenko
Σοκάρει η καταγγελία ότι 54χρονος πατέρας επισκεπτόταν κέντρο για ερωτικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη συνοδεία της 9χρονης κόρης του.

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη έρχεται στο προσκήνιο σχετικά με μια 9χρονη, την οποία ο πατέρας της φέρεται να έπαιρνε μαζί του καθέ φορά που πήγαινε σε χώρο για ερωτικό μασάζ.

Συγκεκριμένα, ένας συγγενής της ανήλικης κοπέλας κατήγγειλε ότι ο 54χρονος πατέρας, συνοδεία της 9χρονης, επισκέφθηκε επανειλημμένα χώρους που προσφέρουν υπηρεσίες ερωτικού μασάζ κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος από Νοέμβριο 2023 έως Ιανουάριο 2024. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο 54χρονος συνέδεσε το email του με το κινητό της ανήλικης, με αποτέλεσμα να αποθηκεύονται στη συσκευή της βίντεο και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου.

Μετά από έρευνες σε οικίες του 54χρονου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας, βρέθηκαν ψηφιακά στοιχεία που κατασχέθηκαν και απεστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, σχηματίστηκε κατηγορητήριο εναντίον του 54χρονου για τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της κατάχρησης ανηλίκων, καθώς ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη κατά συνέχεια, με την επιβαρυντική συνθήκη της διάπραξης από οικείο πρόσωπο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.