Ελλάδα

Γυναικοκτονία: Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δηλώνει η οικογένεια της Κυριακής

Γυναικοκτονία: Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δηλώνει η οικογένεια της Κυριακής
Οι συγγενείς της 28χρονης Κυριακής Γρίβας, που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, επιθυμούν να σταθούν ως κατήγοροι απέναντι στον 39χρονο δολοφόνο της και ζητούν έρευνα σε βάρος των αστυνομικών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως.

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας, αναμένεται να δηλώσει σήμερα η οικογένεια της δολοφονημένης Κυριακής από το χέρι του πρώην συντρόφου της, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η δικηγόρος Έλενα Τζούλη που εκπροσωπεί την οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας, δηλώνει ότι οι συγγενείς της 28χρονης θα σταθούν ως κατήγοροι απέναντι στον 39χρονο δολοφόνο της, που με τόση βιαιότητα έκοψε το νήμα της ζωής της, αλλά και ότι θα ζητήσουν από τη δικαστική λειτουργό να επεκτείνει την έρευνα και σε βάρος των αστυνομικών του ΑΤ Αγίων Αναργύρων για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας

Σήμερα η οικογένεια της δολοφονηθείσας Κυριακής Γρίβα θα δηλώσει Παράσταση Πολιτικής Αγωγής για την Υποστήριξη της Κατηγορίας ενώπιον της 25ης Ανακρίτριας Αθηνών.

Kατά το στάδιο της Ανάκρισης θα διερευνηθεί και το Έγκλημα της Ανθρωποκτονίας δια Παραλείψεως, σε βάρος όσων Κρατικών Οργάνων ευθύνονται για την Στυγνή Δολοφονία.

Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της Υπόθεσης κατά Παντός Υπευθύνου.

Oι Συνήγοροι Υπεράσπισης της Κατηγορίας για την Οικογένεια της δολοφονηθείσας Κυριακής Γρίβα.

Αθήνα 12-04-2024
Μετά τιμής
Έλενα Τζούλη